Celebrity News

Mala Alba PRESREĆNA, mama Hana obučena kao holivudska diva: Zavirite na proslavu krštenja ćerkice Petra Graša (FOTO)

Petar Grašo i Hana Huljić napravili gala slavlje povodom krštenja ćerkice

Mala Alba PRESREĆNA, mama Hana obučena kao holivudska diva: Zavirite na proslavu krštenja ćerkice Petra Graša (FOTO)

Boško Karanović

Otkako su polovinom jula prošle godine Petar Grašo i Hana Huljić dobili ćerkicu, njihova glavna preokupacija, najveća briga i neizmerna radost postala je upravo malena Alba čije su prema pisanju hrvatskih medija u petak, 17. februara u Splitu u strogoj tajnosti ponosni roditelji upriličili krštenje, da bi dva dana nakon svečanog čina, juče 19. februara, oni priredili i veliku zabavu ovim lepim povodom.

Slavlje je organizovano u restoranu Adriatik u Sustipanu, gde su Petar Grašo i Hana Huljić prošle godine proslavili i venčanje, te su upravo na ovaj bitan datum odlučili i da krste svoju mezimicu.

Pročitajte: Mala Alba izgleda presrećno - Krštenje ćerke Petra Graša i Hane Huljić pravi spektakl, svi pričaju o Haninoj haljini (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Na gala proslavu prvi su stigli domaćini, a posebnu pažnju privukla je Hana koja je zablistala u raskošnoj glamuroznoj haljini u rukama držeći malenu Albu odevenu poput prave princeze. Hanina majka Vjekoslava Huljić nije se odvajala od ćerke i unuke, a svojom savršenom modnom kombinacijom, plavom haljinom sa dubokim šlicem, takođe je pobrala mnoštvo komplimenata.

Kako upućeni tvrde sve je bilo organizovano na vrhunskom nivou, a proslavi na kojoj se očekivalo preko 200 gostiju, pored članova porodice i prijatelja uveličale su i mnoge poznate ličnosti među kojima i pevač Joško Čagalj Jole i zvezda Jelena Rozga, piše "24 sata.hr".

Komentari (0)

Loading