Celebrity News

Šeik ne zna želje moje, ne zna kako stvari stoje: Ovaj naš zgodni sportista napravio je haos u ljubavnom životu Jelene bin Drai (FOTO)

Bivši dečko Jelene Bin Drai bio je uspešan sportista i veliki zavodnik

Šeik ne zna želje moje, ne zna kako stvari stoje: Ovaj naš zgodni sportista napravio je haos u ljubavnom životu Jelene bin Drai (FOTO)

Arhiva HELLO!

Punih četrnaest godina nekadašnja manekenka živi svoju bajku u Dubaiju sa arapskim biznismenom Saidom Bin Draijem sa kojim ima četvoro dece, ćerku Asju i sinove Hilala, Hamdana i malenog Rašida, a ono što je u javnosti manje poznato jeste da je pre braka bila ludo zaljubljena u našeg poznatog sportistu, danas uspešnog biznismena. Bivši dečko Jelene Bin Drai, sada arapske princeze, nekadašnji je rukometaš i svojevremeno jedan od najvećih zavodnika na našim prostorima.

Pročitajte: Nekada najlepša žena Jugoslavije, a sada... Jelena Bin Drai uslikana tokom praznika, pogledajte kako izgleda posle četvrtog porođaja (FOTO)

Instagram

 

Naime, Jelena se u mladosti zabavljala sa Vladom Mandićem, a o njihovoj ljubavi mediji u to vreme nisu prestajali da pišu. Iako ga je ludo volela, na put njihovoj ljubavi stale su brojne afere, koje su tada velikog plejboja pratile u stopu.

Pročitajte: NIJE LAKO - Vlada Mandić otkriva kako je ćerka iz prvog braka prihvatila maćehu Jasminu i njihovo troje dece

Boško Karanović

 

Kada su na svoju vezu konačno stavili tačku, manekenka se posvetila karijeri, a ubrzo je upoznala i svog sadašnjeg supruga, sa kojim u ljubav uživa i danas, a Vlada je takođe stao na ludi kamen i potpuno promenio dotadašnji stil života koji je podrazumevao izlaske, provod i veliku naklonost žena.

Bivši dečko Jelene Bin Drai svoju sreću pronašao je pored petnaest godina mlađe Jasmine, sa kojom ima troje dece, sinove PetraSavu i ćerku Mateu, dok iz prvog braka ima naslednicu Sašu koja je divno prihvatila svoju braću i mlađu sestricu.

Komentari (0)

Loading