Celebrity News

Ostali smo bez još jedne dive na glumačkoj sceni: Fanovi Boljeg života se opraštaju, kolege u šoku

Preminula Ljiljana Sedlar u 80. godini života

Ostali smo bez još jedne dive na glumačkoj sceni: Fanovi Boljeg života se opraštaju, kolege u šoku

Tužnu vest da je preminula Ljiljana Sedlar, glumica koja je svojom ulogom Dude Pavlović u seriji Bolji život ostavila pečat, preneli su medijima prijatelji dramske umetnice. Osim role u kultrnom projektu zbog koje je stekla fanove širom Balkana Ljiljana se pojavljivala i u „Otpisanima“, „Moj tata na određeno vreme“, „Žikina dinastija“, „Razvod na određeno vreme“, „Špijun na štiklama.

Pročitajte: Gledali ste ga u vestima, a niste znali ko je: Ovaj poznati gospodin je treći i poslednji suprug Cece Bojković (FOTO)

Youtube Screenshot

 

Preminula Ljiljana Sedlar bila je dugogodišnji član Beogradskog dramskog pozorišta. Rođena je 1. novembra 1943. godine u Beogradu, a sa ovog sveta otišla je tiho u 80. godini života.

Pročitajte: Drugarica me na prevaru odvela na botoks: Ceca Bojković uradila estetski zahvat na licu, pa se gorko pokajala

printscreen

 

Brojne kolege talentovane umetnice najpe Ceca Bojković, Dragan Bjelogrlić i Lidija Vukićević u neverici su i šoku zbog velikog gubitka koju će glumačka scena Ljiljaninim odlaskom pretrepeti. Njenim najbližima izjavljuju saučešće, a rečima utehe pridružuju se i fanovi Boljeg života.

Komentari (0)

Loading