Celebrity News

Otkrivena tajna testamenta pokojne Božen Žumbor: Kome su pripali milioni koje je zaradila (FOTO)

Bogatstvo Božen Žumbor stekla je van granica naše zemlje, a ovde se proslavila dijetetskim proizvodom

Otkrivena tajna testamenta pokojne Božen Žumbor: Kome su pripali milioni koje je zaradila (FOTO)

Za Božen se na tlu naše zemlje prvi put čulo kada je 90-ih godina iz Holadnije donela donaciju. Proslavila se preparatom za mršavljenje i svoju već stečenu imovinu u inostranstvu znatno je uvećala. Pričalo se tih godina da simpatična preduzetnica poseduje veliki broj nekretnina u inostranstvu i kod nas, između ostalog vile na Dedinju i Avali, što je bila tema medija i 2015. kada je ona iznenada posle duge i teške bolesti preminula. Bogatstvo Božen Žumbor dovedeno je u pitanje iz razloga što zagonetna dobročiniteljka nije imala svoju porodicu, muža niti decu, te su se svi po njenom odlasku na večni počinak zapitali kome sad idu njeni milioni.  

Pročitajte: Slavica je sve saznala: Detalji afere Marinka Rokvića sa OVOM poznatom ženom sa televizije ostavili trag na porodici (FOTO)

youtube printscreen

 

Osim što nije bila udata i nije se ostvarila u ulozi majke, Božen je bila i jedinica stoga je prava zagonetka ko se danas baškari u njenom bogatstvu. Kompanija je tokom svih ovih godina nastavila sa radom, a ko je na njenom čelu još uvek se nije doznalo.

Pročitajte: Nju je voleo pre Slavice: Velika ljubav Marinka Rokvića bila je dama čije ime zna ceo svet (foto)

youtube printscreen

 

Spekuliše se da je s obzirom na činjenicu da je dugo bolovala ona ipak uspela da napiše testament i u prave ruke raspredi svoj mukotrpno stečeni rad. Preminula je pod nepoznatim okolnostima. Na VMA u martu pre osam godina primljena je zbog povišenog krvnog pritiska, posle se doznalo da se oporavljala na odeljenju toksikologije, da bi zatim bila puštena na kućno lečenje. Bolest ju je savladala čak iako se jedno vreme lečila van granica naše zemlje, a mnogi su komentarisali da čak ni svi milioni, ni čitavo bogatstvo Božen Žumbor nisu mogli da doprinesu njenom izlečenju.

 

Komentari (0)

Loading