Celebrity News

DEČAK JE: Brankica Sebastijanović objavila prvu sliku sa prinovom, SVI ČESTITAJU (FOTO)

Brankica Sebastijanović majčinstvo posmatra kao nešto predivno

DEČAK JE: Brankica Sebastijanović objavila prvu sliku sa prinovom, SVI ČESTITAJU (FOTO)

Nije tajna da Brankica Sebastijanović majčinstvo vidi kao najlepšu ulogu svake žene. Privrženost majke deci posebno joj je fascinantna stavka kojom se zarad nekih profesionalnih rola na studijama i u životu bavila, istovremeno ne krije da njoj lično prija kada je okružena najmlađim članovima društva, čemu svedoče i njena zalaganja u dečijim pozorištima.

Pročitajte: Brankica Sebastijanović pronašla mir pored Bogdana Bogdanovića: Ko se ovome nadao? (FOTO)

Instagram

 

Neiskvarena energija mališana, rasterećuje mladu umetnicu, odmara je i oplemenjuje, stoga nije začuđujuće što gotovo svakodnevno ona posećuje brata i snaju, koji su pre izvesnog vremena postali roditelji. Sestrića Brankica naprosto obožava, često fotografije sa njim deli na društvene mreže, što je bio slučaj i nedavno.

Pročitajte: NIKOME NI REČ: Tajni susret Brankice Sebastijanović i Miloša Bikovića, posle osam godina, završio se neslavno! Ovo su detalji

Promo

 

Tri slike u jednoj najbolje svedoče tome kako Brankica Sebastijanović majčinstvo vidi, zapravo brigu prema detetu. Na fotografijama ona u sestrićevom zagrljaju spava, što je negde i znak međusobne velike ljubavi, privrženosti, na kraju krajeva i poverenja. 

Pročitajte: Miloš Biković najduže je voleo nju: Posle četiri godine ljubavi raskid je sve potresao, njihov brak i dalje mnogi priželjkuju

Instagram

 

S obzirom na to da nakon raskida sa kolegom Milošem Bikovićem o ljubavnim temama ona ne priča za javnost, ne možemo sa sigurnošću da znamo ima li Brankica nekoga sa kim bi poželela da se ostvari u ulozi majke. Svakako dok se to ne dogodi ona ulogu tetke obavlja s puno pažnje i psvećenosti.

Komentari (1)

Loading