Celebrity News

Nagovorili su je da ide na zahvat! Mirka Vasiljević promenila lični opis: Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Mirke Vasiljević potpuno je drugačiji

Nagovorili su je da ide na zahvat! Mirka Vasiljević promenila lični opis: Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Glumica Mirka Vasiljević iako veoma mlada, iza sebe ima veoma uspešnu karijeru i brojne upečatljive uloge, a vrlo rano ostvarila se i na privatnom planu, te osnovala porodicu i rodila četvoro dece.Izgled Mirke Vasiljević, nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ona neguje prirodan izgled od samih početaka, istom je ostala verna i do danas, a na velike promene od ove mlade mame nismo navikli.

Pročitajte: Ne stidi se! Mirka Vasiljević obukla kratki top i pokazala stomak nakon četiri trudnoće, ovo je HRABROST (FOTO)

Boško Karanović

 

Imidž, stil, način šminkanja i stilizovanja frizure kao i celokupan izgled Mirke Vasiljević stavke su o kojima lepa glumica i te kako vodi računa, međutim ona nikada nije bila sklona preteranom eksperimentisanju posebno kada je reč o kosi, o čemu je više puta i govorila:

- Kad je reč o kosi, prilična sam kukavica, od prvog razreda osnovne škole nosim istu frizuru, razlika je samo u nijansi boje. Ponekad dođem u salon s nekom idejom, a onda se u poslednji trenutak predomislim, pa zatražim da mi samo malo skrate krajeve. Jednom mesečno odlazim na tretmane kod frizera, a kod kuće sam isprobala sve poznate recepte, uključujući maske od jaja i kokosovog ulja - rekla je glumica jednom prilikom.

Pročitajte: Cipele Mirke Vasiljević ne sviđaju se svima - Pogledajte kako ih je ona ukombinovala, jedna stvar upada u oči (FOTO)

 

 

Ipak, da je vreme za promenu i to kakvu, uverili smo se putem društvene mreže Instagram na kojoj je glumica osvanula u potpuno drugačijem izdanju. Ona je odlučila da osveži frizuru, te je izvukla nešto svetlije pramenove i dok sa jedne strane vidimo Mirku sa prepoznatljivim talasima, sa druge strane veliku pažnju privukla je njena potpuno ravna kosa.

Mnogi se slažu da obe frizure kao i nova boja glumici savršeno pristaju, te su komplimenti kada je izgled Mirke Vasiljević u pitanju i ovog puta bili neizbežni, međutim većina smatra da je za ispeglanu kosu njoj zasigurno trebalo mnogo hrabrosti, posebno jer su dosadašnje njene promene bile uglavnom farbanje i skraćivanje krajeva. 

Pročitajte: SLOBODNA i snažna - Mirka Vasiljević je sinoć javnosti poslala jasnu poruku, kome treba muž? (FOTO)

Mirko Tabašević

 

- Postoje razne metode da kosa lepo izgleda bez figara, presa i drugih alatki. Kaiš od bademantila je odličan da obavijete kosu i napravite kovrdže, ili vežem kiku pa mi bude talasasta. Takođe, izbegavam da je često sušim fenom i gorim je - otkrila je svojevremeno glumica kako neguje kosu.

Komentari (0)

Loading