Lepota

Nova i drugačija: Frizura Mirke Vasiljević pravi jesenji hit, da li biste smeli ovoliko da eksperimentišete? (FOTO)

Frizura Mirke Vasiljević može vam poslužiti kao inspiracija

Nova i drugačija: Frizura Mirke Vasiljević pravi jesenji hit, da li biste smeli ovoliko da eksperimentišete? (FOTO)

Mirko Tabašević

Mirka Vasiljević mnogim devojkama je uzor budući da je veoma uspešna kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Prirodna lepotica ostvarila se u ulozi majke i pritom izgradila veliku karijeru, a izgled kojim se može pohvaliti nikog ne ostavlja ravnodušnim. Kosa Mirke Vasiljević njen je zaštitni znak te smo od popularne glumice navikli na bujnu i uvek prelepo stilizovanu frizuru, a glumica je sada napravila promenu te unela određene novine kada je izgled u pitanju. 

Naime, Mirka je rešila da osveži svoju frizuru te je izvukla nešto svetlije pramenove, a talasi koji su sada potpuni hit u svetu savršeno su istakli njeno lepo lice, a oči su još više došle do izražaja. 

Mnogi se slažu da sa ovakvim izborom boje i frizure glumica nije pogrešila, te je dobila mnoštvo komplimenata, a frizura za koju se Mirka odlučila zasigurno će biti hit ove jeseni. 

Pročitajte: SLOBODNA i snažna - Mirka Vasiljević je sinoć javnosti poslala jasnu poruku, kome treba muž? (FOTO)

 

 

Glumica je veoma rano izgradila čvrste stavove i stekla samopuzdanje, a slatku devojčicu kakvu su gledaoci upoznali u filmu "Mi nismo anđeli 2" u međuvremenu je stasala u pravu damu koja u svakoj prilici izgleda savršeno, a iako je u više navrata isticala da je kukavica kada je u pitanju promena frizure, sada je napravila pun pogodak, a promena je očigledna.

- Kad je reč o kosi, prilična sam kukavica, od prvog razreda osnovne škole nosim istu frizuru, razlika je samo u nijansi boje. Ponekad dođem u salon s nekom idejom, a onda se u poslednji trenutak predomislim, pa zatražim da mi samo malo skrate krajeve. Jednom mesečno odlazim na tretmane kod frizera, a kod kuće sam isprobala sve poznate recepte, uključujući maske od jaja i kokosovog ulja - rekla je glumica jednom prilikom i dodala:

- Postoje razne metode da kosa lepo izgleda bez figara, presa i drugih alatki. Kaiš od bademantila je odličan da obavijete kosu i napravite kovrdže, ili vežem kiku pa mi bude talasasta. Takođe, izbegavam da je često sušim fenom i gorim je - otkrila je.

 

Komentari (1)

Loading
UMS

03:28 05.09.2022

Ma hrabro nema šta. Ko bi smeo toliko da eksperimentiše, zaista preterano smelo. 😏