Lepota

Nova i drugačija: Frizura Mirke Vasiljević pravi jesenji hit, da li biste smeli ovoliko da eksperimentišete? (FOTO)

Frizura Mirke Vasiljević može vam poslužiti kao inspiracija

Nova i drugačija: Frizura Mirke Vasiljević pravi jesenji hit, da li biste smeli ovoliko da eksperimentišete? (FOTO)

Mirka Vasiljević mnogim devojkama je uzor budući da je veoma uspešna kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Prirodna lepotica ostvarila se u ulozi majke i pritom izgradila veliku karijeru, a izgled kojim se može pohvaliti nikog ne ostavlja ravnodušnim. Kosa Mirke Vasiljević njen je zaštitni znak te smo od popularne glumice navikli na bujnu i uvek prelepo stilizovanu frizuru, a glumica je sada napravila promenu te unela određene novine kada je izgled u pitanju. 

Naime, Mirka je rešila da osveži svoju frizuru te je izvukla nešto svetlije pramenove, a talasi koji su sada potpuni hit u svetu savršeno su istakli njeno lepo lice, a oči su još više došle do izražaja. 

Mnogi se slažu da sa ovakvim izborom boje i frizure glumica nije pogrešila, te je dobila mnoštvo komplimenata, a frizura za koju se Mirka odlučila zasigurno će biti hit ove jeseni. 

Pročitajte: SLOBODNA i snažna - Mirka Vasiljević je sinoć javnosti poslala jasnu poruku, kome treba muž? (FOTO)

 

 

Glumica je veoma rano izgradila čvrste stavove i stekla samopuzdanje, a slatku devojčicu kakvu su gledaoci upoznali u filmu "Mi nismo anđeli 2" u međuvremenu je stasala u pravu damu koja u svakoj prilici izgleda savršeno, a iako je u više navrata isticala da je kukavica kada je u pitanju promena frizure, sada je napravila pun pogodak, a promena je očigledna.

- Kad je reč o kosi, prilična sam kukavica, od prvog razreda osnovne škole nosim istu frizuru, razlika je samo u nijansi boje. Ponekad dođem u salon s nekom idejom, a onda se u poslednji trenutak predomislim, pa zatražim da mi samo malo skrate krajeve. Jednom mesečno odlazim na tretmane kod frizera, a kod kuće sam isprobala sve poznate recepte, uključujući maske od jaja i kokosovog ulja - rekla je glumica jednom prilikom i dodala:

- Postoje razne metode da kosa lepo izgleda bez figara, presa i drugih alatki. Kaiš od bademantila je odličan da obavijete kosu i napravite kovrdže, ili vežem kiku pa mi bude talasasta. Takođe, izbegavam da je često sušim fenom i gorim je - otkrila je.

 

Komentari (1)

Loading
UMS

03:28 05.09.2022

Ma hrabro nema šta. Ko bi smeo toliko da eksperimentiše, zaista preterano smelo. 😏