Celebrity News

Druga supruga Miloša Timotijevića je srećna žena: Fotografija strasnog poljupca i zagrljaja osvanula na Instagramu, KAKVA JE OVO STRAST

Druga supruga Miloša Timotijevića ima bezgranično poverenje u glumca

Druga supruga Miloša Timotijevića je srećna žena: Fotografija strasnog poljupca i zagrljaja osvanula na Instagramu, KAKVA JE OVO STRAST

Jakov Simović

Domaća javnost ostala je u šoku kada je saznala da je druga supruga Miloša Timotijevića, prelepa Tijana Simić ušla u život glumca koji je tada još uvek bio oženjen Dunjom Galić. Dodatno iznenađenje usledilo je kada se saznalo da je šarmantna brineta, koja dugi niz godina živi u Portugalu, odlučila da se dramskom umetniku zakune na večnu ljubav pred matičarem, što se dogodilo u oktobru prošle godine neposredno nakon njegovog razvoda.

Pročitajte: Miloš Timotijević sa novom suprugom uživa u Portugalu: Fotografija sa plaže pokazuje kakva je to ljubav

Instagram

 

Fotografije svadbenog veselja posvedočile su vanserijskoj lepoti kojom druga supruga Miloša Timotijevića može da se pohvali, istovremeno se ispostavilo da su slike jedinstveni dokaz u očima javnosti da je to između glumca i njegove izabranice bezuslovna ljubav. 

Pročitajte:BOMBA: Miloš Timotijević se razveo pa ekspresno VENČAO sa drugom ženom! Pogledajte fotografije sa svadbe, mlada je lepa kao san (foto)

Instagram

 

I dok su mnogi u prethodnim mesecima očekivali da je ono naredno što će čuti vezano za Tijaninu trudnoću, na Instagramu se pojavila jedna fotografija koja je pratioce umetnika na tren zbunila i navela ih da pomisle da je ljubavi došao kraj, a sve zbog toga što Timotijević na slici pozira u zagrljaju koleginice Marije Bergam. Na tren su mnogi ovo shvatili kao znak preljube, ipak mali osvrt na seriju Senke nad Balkanom dao je nešto drugačiji zaključak. Naime, kolege su se u prisnom odnosu našle prilikom snimanja pomenutog projekta, a tada je nastala i slika o kojoj se toliko priča. 

Pročitajte: Njena smrt promenila je sve... Miloš Timotijević: Mama, ovo je za tebe

 

 

Miloš i Marija su zapravo odlični prijatelja. Oboje su tek ušli u druge brakove, a zajedničko im je i to što su život promenili iz korena i krenuli ispočetka.

 

Komentari (1)

Loading
Rade

09:45 28.09.2023

Prijatelji mu rekli : Ima jedna mala bogata a tebi se bliži leto pedeseto. Epilog : ekspresni razvod, ekspresno zaljubljivanje, ekspresno venčanje, ekspresni porođaj. I tako su uživali u bogatstvu srećni i zadovoljni... 🤑💔🤑🥰🤑🎭🤑💓🤑