Celebrity News

Svi su je se bojali: Voditeljka "Najslabije karike" sada ima dugu kosu i više kilograma, nećete je prepoznati! Evo kako danas izgleda (FOTO)

Izgled Sandre Čerin promenio se s godinama i potpuno je u skladu sa životom van javnog prostora

Svi su je se bojali: Voditeljka "Najslabije karike" sada ima dugu kosu i više kilograma, nećete je prepoznati! Evo kako danas izgleda (FOTO)

youtube printscreen

Kviz "Najslabija karika" ponovo se emituje, vodi ga glumac Nikola Kojo i odlično se snalazi u ulozi propitivača a Bogami i provokatora takmičara. Uprkos tome što se dramski umetnik lepo pokazao i za sada dobija isključivo dobre kritike, mišljenje publike je da nikada neće moći da zameni neprikosnovenu Sandru Čerin, koja je posedovala poseban dar za provokaciju, a tvrdilo se tih godina da takmičari čak i zaziru od nje. Po ukidanju kviza voditeljka britkog jezika vodila je "Paparaco lov" a onda se na iznenađenje svih potpuno povukla iz javnog sveta. Svi su se pitali gde je nestala i kako ona danas izgleda, a evo i odgovora. Izgled Sandre Čerin u velikoj meri se promenio, što se dalo i očekivati, ipak je od poslednjeg emitovanja prošlo gotovo deset, ako ne i petnaest godina. 

Pročitajte: Sandra Lalatović bila je strah i trepet mnogih takmičara: Ovako danas izgleda voditeljka kviza Najslabija karika (foto)

youtube printscreen

 

Iskustvo, brojni izazovi, uloga supruge i majke sve to je uticalo da namršteni pogled na licu voditeljke bude zamenjen osmehom i sjajem u očima. Pre više od deceniju Sandra, koja se tokom trajanja kviza prezivala Lalatović, udala se za menadžera Ivana Čerina. Kumovi na venčanju mladencima bili su političar Vuk Jeremić i njegova supruga Nataša.  

Pročitajte: Ćerka Nikole Koje konačno u javnosti: Ovakvu lepoticu nismo skoro videli, tatini strahovi se obistinjuju (FOTO)

youtube printscreen

 

Voditeljka je nekoliko meseci od venčanja rodila devojčicu, koja je ulepšala njen svet. Izgled Sandre Čerin danas je izgled požrtvovane mame i supruge potpuno posvećene porodici. Primetan je i višak kilograma koji joj lepo stoji.

 

Komentari (0)

Loading