Celebrity News

Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je odrasla Jelena Kostov u Dimitrovgradu: Bez stida otvorila vrata svog roditeljskog doma (FOTO)

Dom Jelene Kostov u Dimitrovgradu prekrasna je kuća za dvorištem

Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je odrasla Jelena Kostov u Dimitrovgradu: Bez stida otvorila vrata svog roditeljskog doma (FOTO)

Boško Karanović

Trbuhom za kruhom ili je možda bolje reći putem do zvezda Jelena Kostov krenula je pre 15-ak godina iz svog rodnog Dimitrovgrada u Beograd. U srpskoj prestonici zapljusnula su je svetla velegrada i raskoš, koje je rado prigrabila i konzumirala, ali ipak nikada nije zaboravila odakle potiče. Mala skromna sredina dala je Jeleni dobre temelje, koji se nisu mogli lako poljuljati. Dom Jelene Kostov u Dimitrovgradu mesto je u kom je mlada pevačica, mama dvoje dece, stekla osećaj za lepo, za pravdu i sposobnost za prepoznavanje pravih vrednosti. U roditeljskoj kući uvek se osećala najudobnije. Uprkos činjenici da je u Beogradu kupila dva stana, ne zna se koji je lepši i komforniji, Jelena priznaje da najbolje spava uz skute svojih stvoritelja. 

Pročitajte: Pet meseci od rođenja ćerke Jelena Kostov fanove obradovala PREDIVNIM vestima! Suprug Miljan plače od radosti, svi čestitaju (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 


Dom Jelene Kostov u Dimitrovgradu mesto je sakupljanja čitave pevačicine uže i šire familije koja ne krije oduševljenje kada ona svrati. Lepo se sa njom tada svi ispričaju, doznaju nešto novo o estradnim tračevima a poslednji Jelenin boravak onogućio im je i da se bolje upoznaju sa malom Milom.

Pročitajte: Ovo više nije ta žena: Jelena Kostov uslikana prvi put posle porođaja, promena se vidi na prvi pogled (FOTO)

Instagram

 

Ćerka Jelene Kostov po prvi put nedavno kročila je u dom bake i deke, sa mamom  i bratom Milijom,  koji uveliko uživa privilegije kada ode u mamino rodno mesto.

Pročitajte: Sve o čemu sam maštala je tu! Neopisiva sreća u domu Jelene Kostov, Mila i Milija su kao med FOTO

Instagram

 

Poseban osmeh vidi se na licu estradne umetnice kada je u Dimitrovgradu, ovoga puta ona je posetu ovekovečila i fotografijama i objavila ih na Instagramu, gde su svi njeni pratioci imali prilike da vide gde je ona to živela pre nego što se proslavila.  

 

Komentari (0)

Loading