Celebrity News

Udala se ćerka Suzane Mančić za duplo starijeg muškarca: Pogledajte fotografije sa venčanja, evo šta Suzana misli o zetu njenih godina

Udala se ćerka Suzane Mančić - ekskluzivne fotografije

Udala se ćerka Suzane Mančić za duplo starijeg muškarca: Pogledajte fotografije sa venčanja, evo šta Suzana misli o zetu njenih godina

Petar Đorđević

Udala se ćerka Suzane Mančić - prenosili su domaći mediji, ne tako davne 2015. godine, kada je sa dve decenije starijim izabranikom stala pred oltar. 

To ni po čemu nije bilo tipično venčanje. Pre svega, mladina majka nije bila prisutna, što je Suzanu prema rečima njenih bliskih ljudi, posebno pogodilo.

Pročitajte: SLIČNOST JE NEVEROVATNA - Suzana Mančić i njena mlađa ćerka ZABLISTALE na jednom događaju! ( FOTO)

Privatna arhiva

 

Ćerka Suzane Mančić udala se u Las Vegasu za austrijskog biznismena Franca, koji je od nje stariji 20 godina.

Kako je venčanje bilo na posebnoj destinaciji i sa izvesnom temom, Teodorin suprug pojavio se u crvenom sakou prekrivenom šljokicama, dok je mlada nosila atraktivnu, usku venčanicu.

Tri godine su Teodora i Franc živeli u braku punom uživanja, na relaciji San Francisko - Beč, a onda je ćerka Suzane Mančić odlučila da od života ipak želi nešto sasvim drugo.

Pročitajte: Ekskluzivno za "Story" Suzana Mančić otkriva ISTINU o momcima svojih ćerki (FOTO)

Privatna arhiva

 

- Ne volim da odugovlačim. Kad sam spoznala da naš brak nije ono što želim i što tražim, nisam htela da uzaludno trošim svoje i njegovo vreme. Temperamentna sam i strastvena osoba, ponekad i pomalo nagla, ali ovu odluku nisam donela olako. Živeli smo na relaciji San Francisko-Beč i u jednom trenutku mi je zasmetao takav način života, jer sam bila apsolutno posvećena suprugu. Dve-tri godine mi je to prijalo, ali na kraju sam shvatila da me to ne ispunjava i da neću biti srećna, tim pre što sam bila daleko od porodice i prijatelja. Razvela sam se i vratila u Srbiju - ispričala je Teodora za "Gloriju" pre 2 godine.

Komentari (2)

Loading
Realnost

20:01 01.04.2023

Zlato mamino, koliko si dobra od braka, a koliko od razvoda, koji deda je sad na redu!??!???

Miki

02:07 03.04.2023

Voleće ga do poslednjeg eura,imala mala dobru učiteljicu ..