Celebrity News

POTRES u porodici! Bivši dečko Jelene Đoković se vratio u njen život i stao pred Novaka: Evo šta je Đoković uradio (FOTO)

Bivši dečko Jelene Đoković dobro je poznat široj javnosti

POTRES u porodici! Bivši dečko Jelene Đoković se vratio u njen život i stao pred Novaka: Evo šta je Đoković uradio (FOTO)

Jelena i Novak Đoković poznaju se još iz srednjoškolskih dana. Drugarstvo koje su teniser i njegova izabranica u prvom trenu gajili postepeno je preraslo u emotivan odnos, naposletku i brak, a uprkos protoku vremena i uspesima na privatnom i poslovnom planu rado se sećaju pomenutog perioda druženja i prvih iskrica koje su se među njima izrodile. Dobro pamte poznati supružnici i svoje bivše ljubavi, često ih se takođe kroz razgovor sete, a nije tajna da su sa nekima od njih čak zajedno ostvarili dalji kontakt i saradnju. Bivši dečko Jelena Đoković, Ivan Bjelica jedan je od onih kojima je pošlo za rukom da prošlost ostavi za sobom i ne osvrće se.

Pročitajte: Deca kao čuvari tradicije: Evo čemu Jelena i Novak uče Stefana i Taru!

 

Dalibor Danilović

 

Bivši dečko Jelene Đoković, jedan je od stručnjaka koji rade u Teniskom centru Novak. Zapravo tenis je u mladosti bila spona između njega i Jelene. Budući da su bili vrlo mladi romansa se posle svega par meseci prekinula, a Jelena se zaljubila u Novaka.

Pročitajte: OTKRILA SVE TAJNE I STRAHOVE: Jelena Đoković POTPUNO ISKRENO o vaspitanju dece, odrastanju i prelomnim momentima u životu

ATA Images

 

Pre par godina Ivan je dospeo u žižu medijskog interesovanja zbog veze sa glumicom Hristinom Popović, a javnost ga je znala  i kao perspektivnog tenisera, koji je stigao do 290. mesta na ATP listi. 

Pročitajte: Zanosna plavuša, uspešna blogerka i supruga poznatog srpskog sportiste: Ovo je tajanstvena sestra Jelene Đoković (foto)

Instagram

 

Na ITF turnirima bivši dečko Jelene Đoković osvojio je 12 trofeja, a bio je uspešan i kao dubl igrač. U seniorskoj karijeri odigrao je više od hiljadu mečeva. Diplomirao je bankarstvo i finansije na Univerzitetu Misisipi, a danas je ugledan trener, čije je iskustvo dobrodošlo svima u Novakovom teniskom centru.

Komentari (1)

Loading
Amonimus

08:45 02.04.2023

Opa pa ona je svo vreme jurila tenisere pa gde joj upali sponzoruša i upala joj sekira u med kad je ulovila Noleta !!! Jadno !!!!