Celebrity News

Skinula se Viki Miljković: Pevačica pokazala kako joj izgleda telo na pragu pedesete, sad je svi komentarišu (FOTO)

Izgled Viki Miljković u kupaćem kostimu tema je portala

Skinula se Viki Miljković: Pevačica pokazala kako joj izgleda telo na pragu pedesete, sad je svi komentarišu (FOTO)

Dugi niz godina Viki Miljković mogla se pohvaliti dobrim izgledom. Izvajano telo, koje je na sceni ona isticala minićima, uskim haljinama i pantalonama, bio je jedan od najvećih aduta estradne umetnica, čija genetika je dobrim delom bila zaslužna za to. Kada su geni popustili, popustio je i izgled Viki Miljković, ali tek nakratko. Uvidevši da joj višak kilograma preti, uhvatila se u koštac sa njima, korigovala je ishranu, počela je i da trenira, dok su joj u prikrivanju slatkih mana pomogle i stilizovane kombinacije.

Pročitajte: TRUDNA Viki Miljković, Ceca je uz nju i prva je čestitala! Evo kako joj stoji stomačić i koliko je Taške SREĆAN (FOTO)

Instagram

 

Danas, na pragu šeste decenije Viki izgleda zaista lepo. Samopouzdanja joj ne manjka što je pokazala i objavom fotografije na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Izgled Viki Miljković još jednom se našao u fokusu medija i javnosti, koja se u komentarima podelila.

Pročitajte: Dom Viki Miljković blista kao nikad: Zavirite u luksuzni stan u Beogradu na vodi, ovakvu novogodišnju dekoraciju sanja svaka domaćica (FOTO)

ATA images

 

Većina njenih pratilaca su odluku da pokaže telo nagradili komplimentom.

Pročitajte: Najsmelija promena Viki Miljković: Svi je znamo kao brinetu, plava kosa podelila javnost FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading