Celebrity News

TAJNO VENČANJE Vojislava Koštunice sa NAŠOM POZNATOM KNJIŽEVNICOM! Bivši premijer pronašao novu ljubav: Pogledajte kako mlada izgleda (FOTO)

Druga supruga Vojislava Koštunice dugo je bila tajna za javnost

TAJNO VENČANJE Vojislava Koštunice sa NAŠOM POZNATOM KNJIŽEVNICOM! Bivši premijer pronašao novu ljubav: Pogledajte kako mlada izgleda (FOTO)

profimedia

Vojislav Koštunica pre par godina rekao je zbogom svom političkom angažovanju, te se u potpunosti povukao iz javnog života. Na iznenađenje mnogih, bivši predsednik i premijer države i lider političkih partija okrenuo se sebi i svojoj porodici, dok je o političkim temama prestao da govori čak i u privatnoj komunikaciji. Nije tajna da je Koštunicu politika umorila, stoga se, uprkos činjenici da je još mogao da radi, penzionisao. U kojoj meri je javno pojavljivanje postalo zamorno za Koštunicu svedoči činjenica da svoju intimu proteklih par godina krije kao zmija noge. Uspeo je tako da sakrije da se oženio književnicom Ljiljanom Lazarević. Mediji nisu bili lenji te su uspeli nešto više da doznaju kako o drugom venčanju političara tako i o njegovoj novoj izabranici. Druga supruga Vojislava Koštunice ušla je nečujno u život političara i to davno, prvo kao poznanica.

Pročitajte: Spakovala je kofere, ali je onda saznala da je TRUDNA: Ovo je ćerka Miroslava Ilića kojoj se svet preokrenuo u sekundi (FOTO)

Facebook

 

Bivši lider DOS-a i DSS-a i Ljiljana upoznali se se odavno, ali su u dublju komunikaciju i odnos uplovili nakon što je prva Koštuničina supruga Zorica Radović preminula, što se dogodilo 2015. godine. Tri godine je trajalo upoznavanje da bi 2018. godine na tajnoj ceremoniji u opštini Stari Grad izgovorili sudbonosno da, kojoj su svedočili samo najuži prijatelji i porodica. 

Pročitajte:SA NJOM je zamenio majku svoje dece: Nebojša Stefanović objavio prvu fotografiju sa novom devojkom, komentari su podeljeni

Facebook

 

Veruje se da čak ni bivši Koštuničini saradnici nisu znali da se po drugi put oženio, još manje da je druga supruga Vojislava Koštunice postala baš Ljiljana. Građansko venčanje održano je u opštini Stari Grad, a supružnici su nastavili život u njegovom stanu na Dorćolu, odakle često vole da prošetaju do Studenskog trga.  

Pročitajte: Raskošna oaza u beogradskom Beverli Hilsu: Zavirite u luksuznu kuću nekadašnjeg ministra Nebojše Stefanovića FOTO

profimedia

 
 

Poklon fotografije devojke Nebojše Stefanovića.

 

 

 

Komentari (0)

Loading