Celebrity News

BOLEST Slavice Ćukteraš napredovala, postala vidljiva na nastupima: Pevanju je KRAJ, moram da se povučem! Jako sam TUŽNA (FOTO)

Zdravstveno stanje Slavice Ćukteraš nije dobro

BOLEST Slavice Ćukteraš napredovala, postala vidljiva na nastupima: Pevanju je KRAJ, moram da se povučem! Jako sam TUŽNA (FOTO)

Godinama unazad zdravstveno stanje Slavice Ćukteraš bilo je upitno. Pevačica rodom iz Šapca vešto je krila da ima bilo kakvih problema, ipak kada se u jednom momentu povukla sa scene, pa poželela da se vrati, bilo je neophodno da svojim fanovima objasni gde je bila i koji je povod takvog njenog ponašanja. Vrlo otvoreno ona je tada otrkila da se borila sa neobjašnjivim strahom od scene i javnih nastupa ali da je uz puno rada i borbe tu vrstu problema ostavila za sobom. Pomoglo je dosta lepoj Šapčanki i to što je sa bivšim suprugom, fudbalerom Vladimirom Avramovim otputovala van granica naše zemlje, gde je u toplom porodičnom domu pronašla mir, a potom se ostvarila i ulozi majke. 

Pročitajte: BOLEST Slavice Ćukteraš se vratila i postala VIDLJIVA: Ovog puta moram brzo da reagujem

Andreja Damnjanović

 

Ćerka Viktorija centar je Slavičinog sveta. Zbog svoje devojčice ona je preskočila brojne prepreke, pa i tu mentalnu barijeru, a svi su se obradovali kada se po razvodu još lepša, jača, hrabrija vratila onome za šta je talentovana - muzici. Od momenta kada je poželela da nastavi sa pevanjem za koncerte lepe Šapčanke traži se karta više. Hiljade je onih koji uživaju u njenoj energiji, ali prvenstveno numerama koje se i dan-danas sa istim žarom nevezano od generacija i uzrasta pevaju.

Pročitajte: Godine su ga pregazile! Bivši muž Slavice Ćukteraš propao posle razvoda, seda kosa i bore: Ovako danas izgleda Vlada Avramov (FOTO)

Instagram

 

Na veliku žalost svih onih koji su jedva čekali da Slavica objavi nešto novo i krene sa nastupima, ona je sinoć javnost obavestila da je ponovo prinuđena da napravi pauzu. Loše zdravstveno stanje Slavice Ćukteraš još jednom je razlog tome, ovoga puta reč je o problemima sa glasnim žicama koje zahtevaju ozbiljno lečenje, mirovanje i pauzu od nastupa. 

- Kao pevaču najteže što može da se desi to je da mu se kaže NE SMEŠ DA PEVAŠ! A ni da pričaš u toku dana, govori tiho samo ako moraš, inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučajno (ovde dobijam +10 kg za mesec dana sigurno) Iskreno, meni je ovo najteže palo večeras kada sam čula od ORl da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih uz veliku disciplinu.  Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava...I da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka - otkrila je Slavica sa kakvim problemom se nosi, nakon čega su na njenu adresu počele da pristižu reči podrške što od fanova, što kolega koje su kroz isto prošle.

Pročitajte: Porodična drama Slavice Ćukteraš: Brata dovela u životnu opasnost, ovo zauvek menja njihov odnos (FOTO)

Instagram

 

 

Svi se nadaju brzom oporavku estradne umetnice. 

Komentari (0)

Loading