Celebrity News

Kemišova ljubavnica konačno u javnosti! Pevačica koju svi znate progovorila: Ovo je moja strana priče (FOTO)

Ljubavnica Miroljuba Aranđelovića Kemiša iznela celu istinu

Kemišova ljubavnica konačno u javnosti! Pevačica koju svi znate progovorila: Ovo je moja strana priče (FOTO)

Ata Images

Da postoji osoba koja je davnih dana nosila titulu ljubavnca Miroljuba Aranđelovića Kemiša mlađe generacije tek nedavno, zahvaljujući pisanju portala, su doznale. Starije generacije ili bar oni koje još uvek pamćenje dobro služi, sećaju se da je suprug Zorice Brunclik nekada važio za velikog zavodnika kojem je retko koja žena mogla da odoli. Nisu mu odolele ni jedna Gordana koja mu je rodila ćerku Jelenu, ni Vesna Zmijanac sa kojom je kratko bio u braku, pa ni sama Zorica koja još uvek pada na njegov šarm.

Pročitajte: Oskar za Zoricu: Brunclikova dobila priznanje za koncert godine

 

 

Pričalo se da se čak i Buba Miranović našla među onim damama koje su volele da provode vreme sa nagrađivanim hramonikašem, te da je njihova romansa pretila da razori Kemišev tadašnji brak. Navodna ljubavnica Miroljuba Aranđelovića Kemiša, poznata po svojoj ljubičastoj kosi i vitkom telu, posle dugog niza godina pauze za Svet je dala intervju gde je otkrila sve o estradi.

Pročitajte: Nakon renoviranja luksuzne vile Zorica nas pušta da zajedno zavirimo u misterioznu sobu koja krije najveće tajne (FOTO)

 

 

Za početak priznala je da li su odnosi koji tu vladaju uticali na to da se ona potpuno skloni sa estradnog neba. 

- Da li je došlo do prezasićenja ili je nešto drugo u pitanju, ne znam, jer je muzika moja ljubav, zapevam čak i kad sam na privatnim veseljima, ali se nekako ugasilo. Odbila sam jedan, drugi, treći vikend da radim i sve je stalo. Nisam se razočarala, da bih se razočarala treba da mi je stalo, a meni na estradi nije stalo ni do koga da bih dala svoju emociju i doživela razočaranje. Sa svima razgovaram, družimo se s vremena na vreme, kolege me poštuju, a i ja njih - kazala je Buba, pa se osvrnula na svoj porodičan život kojem se potpuno posvetila.

– Kao baka se osećam rasterećeno. Mnogo lepo, emocija je ista kao prema detetu. Ja sam bila panik taster majka, ali sada sam sve prepustila ćerki i zetu. Vaga sam, koja je u skladu sama sa sobom. Mogu sama da odem na more. Uvek sve isprogramiram. Ništa ne moram. Nigde ne žurim. Pre sam imala tri telefona. Sad je sve lagano. Družim se s prijateljima, idem kod ćerke - zaključila je ona.

Pročitajte: Zorica Brunclik jednu stvar nikada nije oprostila Vesni Zmijanac: Moja porodica je zbog nje mnogo plakala

 

 

 

Komentari (0)

Loading