Celebrity News

Ćerka Tanje Bošković nestvarna je lepotica! Lana sinoć prvi put sa majkom u javnosti, čak je i boja kose ista (FOTO)

Ćerka Tanje Bošković majčina je kopija

Ćerka Tanje Bošković nestvarna je lepotica! Lana sinoć prvi put sa majkom u javnosti, čak je i boja kose ista (FOTO)

Jedna od najšarmantnijih domaćih glumica svojim talentom, harizmom i lepotom godinama unazad osvaja srca publike, a da je ćerka Tanje Bošković mnogo toga nasledila od poznate majke, imali smo prilike i sinoć da se uverimo. Naime, predstava „Očevi i oci“, prema istoimenom romanu Slobodana Selenića, premijerno je izvedena juče na Velikoj sceni Narodnog pozorišta i to je bio lep povod da se prelepa Lana, u društvu popularne majke pojavi i uživa u predivnoj večeri.

Imajući u vidu da je Lana ćerka Tanje Bošković i poznatog reditelja Dejana Karaklajića, jasno je da joj je umetnost u krvi i genima, te je nakon upisanih studija sociologije ona odlučila da upliva u glumačke vode gde beleži zapažene uspehe, te za svoj glumački talenat dobija brojne komplimente, međutim ni na njenu lepotu niko ne može ostati ravnodušan.

Pročitajte: Kad ti tašta kaže ovako nešto! Kakvi su u četiri zida odnosi Tanje Bošković i supruga njene ćerke Lane

Ata Images

 

I sinoć je upravo to bio slučaj. Kada su se na događaju pojavile majka i ćerka, sve oči bile su uprte u njih i nema ko nije prokomentarisao da neverovatno liče, da je Tanjina naslednica njena slika i prilika te da istaknuta glumica i te kako ima zbog čega da bude ponosna.

Pročitajte: Nestvarno lepa! Ćerka Tanje Bošković očarala novim fotografijama sa letovanja (FOTO)

Ata Images

 

Pristojno odevene, nasmejane i veoma dobro raspoložene one su zračile nekom posebnom energijom koju su prenele na sve prisutne, a okupljeni fotoreporteri utrkivali su se da uslikaju ćerku Tanje Bošković koja, iako se bavi javnim poslom, svoju privatnost želi da što više sačuva, te se u medijima ne pojavljuje previše.

Inače, Lana se u maju 2021. godine tajno udala za dugogodišnjeg dečka, trenera Stefana Adžića. U „Hramu svetog Save“ venčao ih je patrijarh srpski Porfirije, a nekoliko meseci kasnije par je sklopio i građanski brak. 

Komentari (0)

Loading