Celebrity News

Šta mislite, zbog koga su otišli iz Srbije: Snaja Tanje Bošković prvi put u javnosti, detalji odnosa sa svekrvom će vas šokirati (FOTO)

Sin i snaja Tanje Bošković ne žive u Srbiji

Šta mislite, zbog koga su otišli iz Srbije: Snaja Tanje Bošković prvi put u javnosti, detalji odnosa sa svekrvom će vas šokirati (FOTO)

O životu ćerke Tanje Bošković šira javnost dosta zna iz razloga što je krenula majčinim stopama. Često se u TV projektima Lana Karaklajić može videti, mada je više pozorišna glumca. Za razliku od nje, Đorđe Karaklajić, sin popularne dramske umetnice krenuo je put politike. Naime, one je svojevremeno završio Fakultet političkih nauka u Beogradu, smer politikologija, a vrlo brzo shvatio je da ga ta oblast ne zanima u meri u kojoj je mislio. Spakovao je kofere i preselio se u Ameriku, gde je i rođen, a podršku na toj avanturi imao je od izabranice Katarine, koja mu je tada bila samo devojka. Sin i snaja Tanje Bošković tokom boravka u Arizoni su se venčali, a pored dugog niza godina doškolavanja i traženja posla napokon su se u obećanoj zemlji smestili i pronašli sreću.

Pročitajte:Trljaćete oči: Tanja Bošković na plaži, pogledajte fotku koju svi komentarišu

Boško Karanović

 

Gostujući u jednoj TV emisiji Tanja je svojevremeno istakla koliko je značajan korak njen naslednik napravio, ali i koliko je radosna što svoj novi životni put on gradi upravo sa ženom kakva je Katarina, koju je nazvala i žena kuća pa objasnila šta to tačno znači:

- To je vrlo specijalna stvar, retke su se sad žene kuće ili ja bar ne viđam dovoljno često. Poznajem nekoliko, što starijih, što mlađih. To je vrlo lepo i alal vera svim majkama koje odneguju žene kuće. Ja sam sad nedavno videla kako je jedna mama svojoj ćerki poklonila silikonska usta za 18. rođendan. E kukala joj majka. To je velika muka, ali malo li izađete iz Beograda moći ćete da sretnete te buduće žene kuće. Koje znaju da dočekaju i isprate. Koje znaju da zasmeju, da se isplaču, koje znaju bogami i da se potuku kad treba, ali isto tako i čedo da iznesu, alal im vera. Koje znaju i ručak da naprave i slavu da spreme...- poručila je Tanja, koja voli da odlazi u Ameriku i bude kraj voljenih.

Pročitajte: Napadnuta Tanja Bošković, evo u kakvom se stanju nalazi glumica

Privatna Arhiva

 

Sin i snaja Tanje Bošković zahvaljujući upornosti uspeli da izgrade život o kome su maštali. Đorđe je socijalni radnik, Katarina anesteziolog te danas imaju gde i da ugoste Tanju i sve one koji požele da ih obiđu.

Dom Tanje Bošković

 

Komentari (0)

Loading