Celebrity News

Nagovorili su je: Dubravka više ne može da se hvali prirodnim izgledom, pogledajte kako izgleda nakon teške estetske intervencije (FOTO)

Izgled Dubravke Mijatović s godinama je sve bolji

Nagovorili su je: Dubravka više ne može da se hvali prirodnim izgledom, pogledajte kako izgleda nakon teške estetske intervencije (FOTO)

Svi ćemo se složiti u jednom - Dubravka Mijatović stari kao vino. Čitava javnost, beauty stručnjaci pa i mediji komentarišu da svake godine, ako je to s medicinske tačke gledišta ikako moguće, izgleda sve bolje, te da joj na izgledu u šestoj deceniji i mnogo mlađe koleginice mogu pozavideti. Dramska umetnica, koju publika ima prilike da pogleda u Ateljeu 212, Akademiji 28 i Zvezdara teatru, sve ređe nažalost na filmu i serijama, kao zmija noge krije svoju beauty tajnu. Nega je svakako jedna od stavki koja izgled Dubravke Mijatović pospešuje, tu je i zdrava ishrana i naporni treninzi, ipak svi su ubeđeni da tu ima još nešto što ona taji a daje sjaj njenim očima, a tenu blistavost.

Pročitajte: Sada ću vam reći kakva je majka svojoj ćerki ta Dubravka Mijatović: Prvi muž poznate glumice konačno progovorio, njegove reči seku kao mač

Instagram

 

Izgled Dubravke Mijatović za svaku je pohvalu. O lepoti glumice govorilo se još na samom početku njene karijere a snimci koji datiraju iz tog perioda možda najbolje svedoče tome da se ona do dana današnjeg nije promenila. Ono što je tek nedavno primećeno je da je korigovala zube. Gostujući u jednoj emisiji Dubravka je pokazala svoj širok osmeh gde se videlo da za razliku od danas ona ima kraće jedinice. 

Pročitajte: Zaljubili su se, dobili ćerku i brzo rastali: Ovaj poznati glumac bio je muž Dubravke Mijatović, sreću je pronašao kraj druge

 

Ako je to dovoljan dokaz može se reći da je baš to, odnosno samo to ona na sebi promenila, što ju je učinilo još lepošom i dalo joj dodatnu čar. Kako god da se uzme Dubravka je prelepa, a čini se da će to što u šestoj deceniji nema bore zauvek ostati njena mala tajna.

Komentari (0)

Loading