Celebrity News

Prva fotografija Tamare Vučić sa detetom raznežila ceo Instagram: Prvu damu obuzele emocije, pa podelila sa svima (FOTO)

Sin Tamare i Aleksandra Vučića presladak je mališan

Prva fotografija Tamare Vučić sa detetom raznežila ceo Instagram: Prvu damu obuzele emocije, pa podelila sa svima (FOTO)

S obzirom na to da mu dvoje starije dece trpe strašne posledice zbog izlaganja pogledima javnosti i medijima, predsednik države Aleksandar Vučić pre šest godina, kada je sa Tamarom Vučić dobio sina Vukana, odlučio je da istu grešku ne ponovi. Sin Tamare i Aleksandra Vučića nikada nije bio deo naslovnica, niti su ponosni roditelji to ikada želeli. Njegov lik oni vešto godinama skrivaju. Sa njim se u javnosti ne pojavljuju i izbegavaju bilo kakvu mogućnost da se nađe pred objektivnom paparaca, stoga je to kako maleni Vukan izgleda sve do sada ostalo nepoznanica.

Pročitajte: Odelo Tamare Vučić izazvalo pometnju na ulicama Njujorka: Ovo je definitivno njena boja, cela zgrada UN gledala u nju (FOTO)

Ata Images

 

Važnije od toga liči li sin Tamare i Aleksandra Vučića na mamu ili pak tatu, je da je kao mlađi postao miljenik čitave porodice. Bake i deke ne mogu da mu odole, sestra Milica i brat Danilo u svemu mu udovoljavaju, dok ponosni roditelji nastoje da održavaju balans i vaspitavaju ga u skladu sa pravim porodičnim vrednostima, kako bi izrastao u ispravnog momka.

Pročitajte: Stajling Tamare Vučić sve žene komentarišu: Prva dama prvi put unela veliku promenu, ovakav sako se mnoge ne bi usudile da ponesu! (FOTO)

 

 

Kao i svaka druga mama Tamara je popustljivija, a to ima veze sa tim što je očarana decom, te često kroz svoj humanitarni rad ona nastoji da im se što više približi i njima se okruži, što je bio slučaj i nedavno. Ona je, naime, bila gošća Instituta za eksperimentalnu fonetiku i patologiju govora "Đorđe Krstić", gde je uživala u društvu najmlađih.

- Druženje sa dečicom uvek je ispunjeno snažnim emocijama, začinjeno radoznalim pogledima, širokim osmesima i stidljivim zagrljajima. Danas sam posetila Institut za eksperimentalnu fonetiku i patologiju govora "Đorđe Kostić", sjajno mesto sa posvećenim ljudima koji neguju multidisciplinarni, holistički pristup u izučavanju zvuka, sluha govora jezika, svesti, mišljenja i ponašanja - napisala je prva dama ispod niza fotografija objavljenih na Instagramu i potvrdila ono što se verovalo a to je da mališane obožava, najviše doduše svog jedinca kod kuće kog još uvek javnosti ne želi da predstavi.  

Pročitajte: Volim te, tata! Pogledajte kako je sin Vukan predsedniku čestitao rođendan, prva dama podelila fotografiju poklona

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading