Celebrity News

Bila je prelepa mlada: Pogledajte jedinu fotografiju sa tajnog venčanja Mire Karanović i to sa OVIM našim poznatim glumcem

Venčanje Mirjane Karanović dogodilo se pre više od četiri decenije

Bila je prelepa mlada: Pogledajte jedinu fotografiju sa tajnog venčanja Mire Karanović i to sa OVIM našim poznatim glumcem

Petar Đorđević

Samo 25 godina imala je glumica kada se udala. Venčanje Mirjane Karanović tada ispratli su svi mediji i šira javnost, a o načinu sklapanja braka i čitavom razvoju događaja između mlade i mladoženje se još uvek, čak četrdeset i jednu godinu kasnije, priča.

Pročitajte: Dečko Mirjane Karanović je zgodan, pravi mačo: Pogledajte fotografije sa letovanja, ljubav uvek nađe put

Ata Images

 

Naravno, reč je o venčanju za potrebe filma "Petrijin venac" i to je čini se jedini put kada je Mira izgovorila sudbonosno da. Pred kamerama, pokraj kolege Marka Nikolića u narodnoj nošnji koja se tada umesto venčanice nosila u unutrašnjosti, stala je dramska umetnica na takozvani ludi kamen. Tada i nikada više.

Pročitajte: Dijeta Mire Karanović koja topi salo! Zavirite na trpezu slavne glumice koja s godinama izgleda sve bolje (FOTO)

Youtube printscreen

 

U privatnom životu nije se udavala, zbog čega se ne kaje. Naprotiv, smatra da joj takve karte u životu jednostavno nisu podeljene, te nastoji da bude zadovoljna onim što ima.

-  Meni se brak nije desio, samo neke velike ljubavi. Iz njih nisu nastala deca. Nikad nisam ispitivala zašto je tako. Prosto, nisam osećala da je to prioritet, da je to nešto najvažnije u životu - objasnila je Mira, koja je po uzoru na pomenuti u film iz 1982. godine koji je režirao Srđan Karanović i roman skrojila monodramu za koju se danas svakoga meseca traži karta više.

Pročitajte: Bila je neobična mlada: Pogledajte jedinu fotografiju Mirjane Karanović u venčanici, rekla je DA svom kolegi FOTO

Centar film

 

Komentari (0)

Loading