Lifestyle

Dijeta Mire Karanović koja topi salo! Zavirite na trpezu slavne glumice koja s godinama izgleda sve bolje (FOTO)

Ishrana Mirjane Karanović sastoji se najviše iz povrća

Dijeta Mire Karanović koja topi salo! Zavirite na trpezu slavne glumice koja s godinama izgleda sve bolje (FOTO)

Kada je pre izvesnog vremena dovela figuru do savršenstva, što je demonstirala i nagim fotografijama na Ada Bojani, svi su se pitali kakva je to ishrana Mirjane Karanović. Recept do vitke linije slavne glumice, naime, su manji obroci usklađeni njenoj visini, konstituciji i godinama.

Pročitajte: "Bila sam nesrećna, a niko mi nije prilazio": Mirjana Karanović otvoreno o svojim posetama psihoterapeutu

 

 

Po savetu nutricioniste Mira je izbacila iz ishrane sve štedne i modifikovane namirnice, dok se u najvećoj meri na njenoj trpezi može naći povće. Meso gotovo da ni ne konzumira, proizvode iz pekare zaobilazi, kao i slatkiše i grickalice i večere kasno uveče što je zajedno dovelo do neverovatnog razultata. Uz sve to ona je uključila i treninge, koji joj pomažu da telo zategne i ojača. 

Pročitajte: Zavirite u spavaću sobu Mirjane Karanović: Jedan detalj na njenom francuskom krevetu će vas oduševiti (FOTO)

 

 

Kako ishrana Mirjane Karanović tačno izgleda dramska umetnica malim delom pokazala je nedavno kada je uslikala jedan od svojih obroka i podelila ga na društvene mreže. Moglo se videti da tu ima isključivo namirnica koje se preporučuju, spanaća, jaja, paradajiza, malo sira, ali i orašastih plodova.

Pročitajte: Mirjana Karanović ponosno pokazala majku: Rada slavi 90. rođendan, a od ćerke je dobila tortu snažne simbolike (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading