Celebrity News

Vanbračni sin Nikole Koje konačno u javnosti: Glumac nije imao kud sve priznao pred suprugom (FOTO)

Supruga Nikole Koje u šoku nakon poslednje izjave glumca

Vanbračni sin Nikole Koje konačno u javnosti: Glumac nije imao kud sve priznao pred suprugom (FOTO)

Aleksandra Kojo, bivša manekenka a supruga Nikole Kojo rodila je glumcu tri ćerke. Dugo se o mezimicama dramskog umetnika ništa nije znalo, a onda je nastarija Kojina naslednica odlučila da otvori Tik-Tok nalog čime je dozvolila medijima i široj javnosti da zaviri u njegovu privatnost.

Pročitajte: Dom Nikole Koje van Beograda daleko je od luksuza, ali oduzeće vam dah: Kućica je beg od gužve, ovde se krije od svih (FOTO)

Boško Karanović

 

Već nekoliko nedelja govori se o lepoj Ani, za koju se smatra da će tek biti zastupljena u javnom prostoru, a sve zahvaljujući šarmu i lepoti koju je nasledila od mame. Priče o Kojinoj najstarijoj ćerki počele su baš u periodu kada se on latio voditeljskog posla u okviru šoa "Najslabija karika".

Pročitajte: NJEGOVA BEBA! Deset godina od rodjenja bliznakinja Nikola Kojo obradovao naciju DIVNIM VESTIMA, pogledajte koliko je samo ponosan (FOTO)

TikTok printscreen

 

Da se Nikola odlično snašao u novoj ulozi svi komentarišu a on ponosno na svom Instagramu objavljuje najavne špice u kojima daje blagi nagoveštaj onoga šta će se u narednim emisijama emitovati. Poslednja u nizu možda čak i najviše je zaintrigirala javnost, a sve zbog dvosmislene izjave dramskog umetnika.

Pročitajte: Misterija bliznakinja Nikole Koje: Rođene su u tajnosti, a njihov otac nikad nije otkrio ono što sve zanima

Promo

 

Naime, u razgovoru sa takmičarima Nikola je između ostalog izjavio: "Ja imam sina? Nisam ni znao...". Čime je dao povoda da se ponovo govori o njegovom privatnom životu, a supruga Nikole Kojo još jednom je dospela u žižu medijskog interesovanja. Svi su se zapitali, kako će Aleksandra reagovati na ovakvu vrstu njegovog slobodnog ophođenja sa takmičarima.

Komentari (0)

Loading