Celebrity News

Na pragu pete decenije Maja Nikolić obradovala fanove predivnim vestima: Pola javnosti se krsti, pola čestita (FOTO)

Mlađi sin Maje Nikolić ima razlog za slavlje

Na pragu pete decenije Maja Nikolić obradovala fanove predivnim vestima: Pola javnosti se krsti, pola čestita (FOTO)

Dejan Milićević

Čitava javnost upoznata je sa emotivnim životom Maje Nikolić, činjenicom da se udavala dva puta, da iz dva braka ima dva sina, mlađeg Lazara Kandića i starijeg Novaka Šćešanovića, da ju je jedan od muževa godinama zarad starateljstva povlačio po sudovima, ali da je isto tako jedan od njenih naslednika pretrpeo nasilje od strane oca, zbog čega je pevačica tražila sudsku zabranu. Mnogi bi rekli španska serija, mnogi bi pak to nazvali životom, nešto komplikovanijim doduše. Kako god bilo, estradna umetnica i učesnica rijaliti šou programa "Farma", gde je itekako bila zapažena, umela je sa svim nedaćama da se nosi i izbori, ne skidajući pritom osmeh sa lica.

Pročitajte: Zbližila ih je smrt majke! Evo kako izgleda brat Maje Nikolić, koji je davno napustio porodični dom (FOTO)

Arhiva HELLO!

 

Osmeh od uva do uva već nekoliko dana posebno je prisutan na Majinom licu a sve zbog mlađeg mezimca koji je u subotu proslavio rođendan. Mlađi sin Maje Nikolić rođen je na Lazarevu subotu a u tom maniru ponosna mama mu je putem Instagrama čestitala:

- Srećan ti imendan sine moj. Voli te mama.

Pročitajte: Raskošna vila na Dedinju: Očaraće vas luksuz u kom Maja Nikolić živi sa porodicom! Sve je u staklu i nežnim tonovima (FOTO)

Instagram

 

Na fotografiji mama i naslednik poziraju, a svi su primetili da je sin Maje Nikolić sportski nastojen, pa i da likom podseća na pevačicu. I dok su mnogi pravoslavni vernici odlazili u crkvu na liturgiju, molitvu i da zapale sveću za zdravlje, pevačica u domu čitavog vikenda je dočekivala zvanice i pripremala zakusku.

Komentari (0)

Loading