Celebrity News

Ovu pesmu svi pevate, a ne znate da je O NJEMU! OVA naša POZNATA PEVAČICA posvetila je svoj najveći hit Aci Buliću dok su bili u vezi (FOTO)

Ljubavni život Ace Bulića bio je i te kako buran

Ovu pesmu svi pevate, a ne znate da je O NJEMU! OVA naša POZNATA PEVAČICA posvetila je svoj najveći hit Aci Buliću dok su bili u vezi (FOTO)

Poznati beogradski biznismen Dragan Aca Bulić trenutno je u žiži medijskog interesovanja, a sve zbog odnosa sa rijaliti učesnicom Anom Ćurčić, nevenčanom suprugom Zvezdana Slavnića sa kojom je on svojevremeno bio u emotivnoj vezi. Kao sin Jusufa Juse Bulića, nekadašnjeg bliskog prijatelja Ljube Zemunca, na beogradskim ulicama oduvek je važio za žestokog momka, te se o njegovoj biografiji našoriko spekuliše, a posebnu pažnju takođe prilvači i emotivni život Ace Bulića koji je, po pisanju medija, bio i te kako buran.

Naime, zadrugarka Ana Ćurčić nije jedina poznata dama sa kojom je Bulić povezivan. Budući da je bio poznat kao navodni džentlmen nije neko čudo što su kroz njegov život prošle mnoge atraktivne dame i estradne zvezde, a među njima i Katarina Kaja Ostojić, koja to nikada nije potvrdila.

Pročitajte: Nije više mali Lazar - Pogledajte u kakvu momčinu je izrastao sin Maje Nikolić za kog se sa bivšim mužem borila kao lavica (FOTO)

Ata Images

 

Emotivni život Ace Bulića privlačio je pažnju tabloida i pre skoro decenije kada su se pojavile paparazzo fotografije sa Kopaonika i iz jednog odmarališta na Tajlandu, dok je uživao sa manekenkom Svetlanom Dimitrić, bivšom suprugom Duška Šarića.

Ipak, na tu temu nijedna od ovih dama nije želela javno da se oglašava, dok je pavačica Maja Nikolić sa kojom je Bulić devedesetih bio u tajnoj vezi, prilikom učešća u jednom rijalitiju pre nekoliko godina, govorila o njihovom odnosu.

Pročitajte: Zbližila ih je smrt majke! Evo kako izgleda brat Maje Nikolić, koji je davno napustio porodični dom (FOTO)

Instagram

 

- Ja sam u vezi bila s Acom Bulićem i njemu sam posvetila pesmu "Ubile me Dragane, Dragane" jer je njemu pravo ime Dragan - pohvalila se Nikolićeva tom prilikom i iznela kako je dve godine bila u ljubavi sa Bulićem što je preneo "Informer", a koliko je bila luda od ljubavi za njim govori i sama pesma.

Inače, Aca Bulić bio je oženjen dva puta, a sa prvom ženom Bibom Bulić dobio je sina i ćerku. Postao je deda 2021. godine kada je njegov naslednik Aleksandar dobio sina, a za mlađeg Bulića takođe kažu da je pravi lepak za lepe žene, pa se šuškalo i da je nekoliko meseci bio u vezi sa Helenom Topalović

Kako izgleda bivši muž Maje Nikolić pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading