Celebrity News

Srce ne bira! Saša Popović USLIKAN sa bivšom, POZNATOM PEVAČICOM! Suzana bi rado spalila ovu fotku

Saša Popović i Zlata Petrović davno su bili u vezi

Srce ne bira! Saša Popović USLIKAN sa bivšom, POZNATOM PEVAČICOM! Suzana bi rado spalila ovu fotku

Nekadašnji direktor "Granda" i jedan od najuticajnijih ljudi domaćeg show business- a, pre nego što se na večnu ljubav zakleo pevačici Suzani Jovanović, važio je za velikog zavodnika. Mnoge dame iz javnog života vezivale su se za njegovo ime, a opšte je poznato i da su Saša Popović i Zlata Petrović svojevremeno bili u emotivnoj vezi.

Do umalo sudbonosnog susreta koji se i danas prepričava, došlo je davne 1991. godine, na proslavi 18. rođendana balkanske dive Cece Ražnatović. Kako se spekulisalo oni su bili su toliko zaljubljeni da je estradni mag planirao i da je odvede pred oltar, međutim do toga ipak nije došlo, a Saša je svoju sreću pronašao pored Suzane.

Pročitajte: Zdravo, ovde Sašina žena - Kako je protekao susret Suzane Jovanović sa pevačicom u koju je Popović bio LUDO ZALJUBLJEN (FOTO)

Instagram

 

Emocije koju su jedno prema drugom osećali Saša Popović i Zlata Petrović ostale su samo lepa uspomena, međutim tu je i jedna stara fotografija da nas podseti na ovu romansu i pokaže koliko su 1992. godine godine, baš u periodu zabavljanja njih dvoje bili zaljubljeni i srećni, ali i moderni za to vreme.

Pročitajte: Postalo je neizdrživo - Ova pevačica je USPELA da RAZDVOJI Sašu Popovića i Suzanu Jovanović, isplivala istina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

- Toliko se zaljubio u mene da nijedan dan nije mogao da prođe, a da se mi ne vidimo. Bio je divan, posvećen, pažljiv. Drago mi je što smo i danas veliki prijatelji. Mnogo volim i cenim njegovu suprugu, a Sale je veliki profesionalac i najbolji čovek na svetu - ispričala je ranije Zlata koja je sa Suzanom danas u odličnim odnosima.

Komentari (0)

Loading