Celebrity News

Postalo je neizdrživo: Ova pevačica je USPELA da RAZDVOJI Sašu Popovića i Suzanu Jovanović, isplivala istina

Saša Popović i Suzana Jovanović ponovo na meti komentara

Postalo je neizdrživo: Ova pevačica je USPELA da RAZDVOJI Sašu Popovića i Suzanu Jovanović, isplivala istina

Ata Images

Saša Popović i Suzana Jovanović slove za jedan od najskladnijih poznatih parova, na braku dugom preko dve decenije mnogi im mogu pozavideti, međutim nije tajna da je estradni mag pre veze sa sadašnjom suprugom, povezivan sa mnogim poznatim damama iz estradnog sveta. Ljubavna romansa sa Zlatom Petrović sa kojom je Sale bio pre Suzane ne prestaje da intrigira javnost, a posebno se izdvojio detalj njihovog prvog susreta koji je pevačica jednom prilikom iznela u javnost.

Naime, Zlata je otkrila da je na prvom sastanku sa Sašom bila u restoranu u kom je naručila pileću džigericu i rakiju, kao i da je Popovića tada oduševila njena skromnost.

Pročitajte: Zdravo, ovde Sašina žena - Kako je protekao susret Suzane Jovanović sa pevačicom u koju je Popović bio LUDO ZALJUBLJEN (FOTO)

Instagram

 

- Saša mi je otkrio da se zabavljao sa nekom budalom pre mene koja je bila ukočena, tražila škampe i vino, pa je ostajao gladan uz njen meni - izjavila je svojevremeno Zlata, ne želeći da navede ime svoje prethodnice.

Ipak, domaći mediji preneli su da je zapravo reč o pevačkoj divi Nedi Ukraden koja oduvek važi za jednu od navećih dama na javnoj sceni, a koja takođe nije ostala imuna na šarm najuticajnijeg čoveka kada je u pitanju današnji šoubiznis, o čemu je i pisala u svojoj autobiografiji "Zora je svanula".

Pročitajte: RAZIŠLI SE Suzana Jovanović i Saša Popović - Njegova tajna veza sa OVOM poznatom pevačicom više se ne može sakriti (FOTO)

Instagram

 

Kako je Neda navela, Saša ju je osvojio svojim šarmom, kao i brojnim džentlmenskim postupcima i delima kojima je dokazivao svoju ljubav. Pevačica je takođe navela i da je majka Saše Popovića imala veoma lepo mišljenje o njoj i da ju je volela, kao i da je njena ćerka iz prvog braka, Jelena, jako lepo prihvatila Popovića.

Pročitajte: Popoviću, ko ovde laže? Isplivala zajednička fotografija iz perioda veze sa Nedom Ukraden - Mazi je i ljubi, lud za njom

Instagram

 

Neda i Saša, naime, bili su u vezi nakon što se ona razvela od Milana Bilbije, a Popović je posle nje bio u vezi sa Zlatom, da bi se na kraju oženio Suzanom Jovanović. Prema medijskim navodima, Sašina majka nije podržavala vezu sa Zlatom, dok je Nedu obožavala i želela je da joj upravo ona bude snajka, sve dok se nije pojavila Suzana.

Komentari (0)

Loading