Celebrity News

Na godišnjicu veze Anastasija iz Španije objavila NAJLEPŠE VESTI: Ceca u suzama zbog ponosa, čestitke pljušte (FOTO)

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja biće krunisana brakom, prognoze su medija

Na godišnjicu veze Anastasija iz Španije objavila NAJLEPŠE VESTI: Ceca u suzama zbog ponosa, čestitke pljušte (FOTO)

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja ide normalnim tokom uprkos tome što veći deo godine emotivni partneri žive razdvojeno - fudbaler u Sevilji, a pevačica u Beogradu. Ipak, da je Cecina naslednica sve više u Španiji možemo se uveriti putem njenog Instagram naloga na kojem gotovo svakodnevno objavljuje divne fotografije i snimke, a sada je to ponovo učinila i to sa jednim posebnim razlogom.

Naime, danas je taj dan! Godinu dana ljubavi koja uspešno odoleva svim izazovima i romantične veze Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja koja je prošla kroz razne faze, pa prevazišla čak i porodične nemire koje su u njihovu bajku unele majka i sestra popularnog sportiste.

Pročitajte: Pogledajte koliko je srećna i ponosna - Anastasija se javila iz Sevilje PREDIVNIM VESTIMA, Gudelj je BIO VREDAN! Svi čestitaju (FOTO)

 - Srećna prva godišnjica srećo moja! Volim da me voliš - emotivne reči uputila je svom dragom Tasa, uz zajedničku fotografiju, a tu su i buketi prekrasnog cveća i korpe svežeg voća koje je od Nemanje dobila povodom ovog bitnog datuma uz nezaobilaznu posvetu.

Pročitajte: Ceca van sebe od sreće, Anastasija i Gudelj iznenadili SVE - Beba na putu, sprema se gala svadba

Instagram

 

Pohvalila se svojim pratiocima mlada muzička zvezda i jasno stavila do znanja da i te kako uživa, a mišljenje mnogih je i da joj Nemanja ispunjava svaku želju i drži je kao malo vode na dlanu, te nas ne bi začudilo da u neko dogledno vreme zaljubljeni par odluči da svoju vezu kruniše brakom, što bi nesumnjivo najviše obradovalo balkansku divu Cecu koja neguje veoma lep odnos sa budućim zetom.

Komentari (0)

Loading