Celebrity News

Koliko bola mogu da podnesu Sinišina deca? LOŠE VESTI stižu iz Italije, otišla je najveća podrška

Viktorija Mihajlović i Pjetro Pelegri se otpratili sa Instagrama

Koliko bola mogu da podnesu Sinišina deca? LOŠE VESTI stižu iz Italije, otišla je najveća podrška

Profimedia

Vest da je ćerka legendarnog Siniše Mihajlovića, Viktorija, u vezi je sa igračem Torina Pjetrom Pelegrijem koji je tri godine mlađi od nje, svojevremeno je medijima odjeknula poput bombe. Proslavljeni fudbaler rođen je u Đenovi, prve uspehe postigao je u Monaku, a u junu je potpisao za klub iz Torina. Ako je verovati Viktorijinom Instagramu, emotivnu vezu započeli su na jesen 2021, međutim, sada je u javnost isplivala informacija koja je ozbiljno zabrinula fanove poznatog para. 

Pročitajte: Svi su iznenađeni ovim potezom - Karleuša se javno obratila Sinišinoj ćerki Viktoriji Mihajlović

Naime, Viktorija Mihajlović i Pjetro Pelegri otpratili su jedno drugo sa društvene mreže Instagram zbog čega su mnogi posumnjali da je došlo do kraha njihove ljubavi. Iako su odavali utisak skladnog para i ništa nije naglašavalo da bi do rastanka moglo da dođe, njihova odluka podigla je veliku prašinu u javnosti, a njih dvoje se po ovom pitanju još uvek nisu javno oglašavali. 

Pročitajte: Držala ga za ruku do poslednjeg trenutka - Ćerka Viktorija objavila fotografiju iz bolnice sa tatom Sinišom, potresla ceo Instagram

Podsećanja radi, Pjetro je bio Viktoriji velika podrška kada je decembru ostala bez oca. Njihova ljubav odolela je brojnim izazovima, a budući da se nikada nisu razdvajali mnogi su očekivali vest da će par uskoro stati na ludi kamen. Zbog čega su se Viktorija Mihajlović i Pjetro Plegri otpratili sa Instagrama javnosti nije poznato, a vatreni fanovi nadaju se da će njih dvoje uspeti da reše sve nesuglasice, ako one uopšte i postoje. 

Komentari (0)

Loading