Celebrity News

Tuga, Olja plače ceo dan: Ovako izgleda muž Jovane Balašević kog je prijavila za nasilje u porodici (FOTO)

Ćerka Đorđa Balaševića prijavila muža za nasilje

Tuga, Olja plače ceo dan: Ovako izgleda muž Jovane Balašević kog je prijavila za nasilje u porodici (FOTO)

Boško Karanović

Jovana Balašević, ćerka Đorđa Balaševića, preminulog kantautora, kako prenose domaći mediji, dospela je u ozbiljne porodične probleme sa nevenčanim suprugom Aleksandrom Jovanovićem, nekadašnjem predsednikom Skupštine Grada Novog Sada kojeg je prijavila za nasilje u porodici.

Pročitajte: Nema više ove prelepe devojke - Seda kosa i bore na licu Jovane Balašević će vas ostaviti bez teksta (FOTO)

Ata Images

 

Kako piše "Telegraf", do verbalnog konflikta došlo je kada je Jovana stigla u stan gde su zajedno živeli kako bi pokupila stvari i iselila se. Kako dalje navode mediji, ona je tvrdila da joj je onda Aleksandar izrekao niz uvreda, a zatim je zaključao u stan i navodno joj rekao da zove policiju. Glumica je potom pozvala majku Olju, koja je kontaktirala policiju, nakon čega ju je Aleksandar pustio iz stana, navodi pomenuti portal.

Ćerka Đorđa Balaševića u policiji je izjavila da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva ludačom, te da joj govori da treba da se leči i da pije lekove.

Pročitajte: Priželjkivao je unuka, a stigla je princeza - Upoznajte Petru, mlađu unuku Đoleta Balaševića (FOTO)

printscreen

 

Inače njih dvoje iz vanbračne zajednice imaju dvoje maloletne dece. Kako Telegraf piše, Jovanoviću je određena hitna mera zabrane prilaska i protiv njega je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu u redovnom postupku za nasilje u porodici.

- Ništa ne bih na tu temu govorila, zbog dece i porodice. Tačno je da sam prijavila muža, postupak je u toku. To je sve što za sada mogu da kažem razumite me - oglasila se Jovana ovim povodom.

Komentari (0)

Loading