Moda

Stil Olivere Balašević nije za svakoga: Dobro pogledajte ovaj sako, da li biste se usudili da ga obučete i ukombinujete kao ona? (FOTO)

Stil Olivere Balašević mnoge dame obožavaju

Stil Olivere Balašević nije za svakoga: Dobro pogledajte ovaj sako, da li biste se usudili da ga obučete i ukombinujete kao ona? (FOTO)

Jakov Simović

Odmeren, elegantan i prefinjen, tim rečima najbolje bi se mogao opisati stil Olivere Balašević, udovice "Panonskog mornara" kojoj su osmeh na lice nakon gubitka voljenog supruga jedino uspeli da vrate unučići sa kojima najviše voli da provodi vreme, te smo putem društvenih mreža često svedoci da joj uloga bake i te kako prija. Međutim, iste nam pokazuju da je ljubav i savršeni smisao za modu nisu napustili. Žena koja je nepresušna inspiracija mnogim damama i čiji stajling gotovo uvek odiše elegancijom i glamurom i ovog puta pokazala je kako treba da izgleda i da se obuče dama u zrelim godinama, posebno ako želi da privuče poglede i za modni izbor dobije mnoštvo pohvala.

 

Jedna od najnovijih objava u nizu onih gde stil Olivere Balašević dolazi do punog izražaja, privukla je ogromnu pažnju i to sa razlogom, jer za uklapanje ovih jarkih boja potrebno je hrabrosti kojoj Oliveri očito ne manjka. 

Pročitajte: Od tuge je pola nema - Udovica Đorđa Balaševića objavila fotografiju na Badnji dan, svi su zabrinuti koliko je naglo smršala

Naime, povodom svetskog dana čitanja i pričanja bajki, Olivera je odlučila da se u istom maniru i obuče, te je čini se, prošetala gradom u svim bojama koje je u garderoberu pronašla. Bordo suknju ona je uklopila uz svetlo braon džemer ispod kog se nazirala bela bluza sa crvenim motivima, a uz sve to savršeno su odgovarale jarko crvene cipele.

Od asesoara ponela je braon kožnu torbu, krznenu šubaru i svemu pridodala nežnu bisernu ogrlicu, međutim komad koji je najviše pažnje privukao, svakako je sako u intenzivnoj žutoj boji koji je posebnu čar dao čitavom Oljinom stajlingu, a isti kako je otkrila za nju ima i emocionalnu vrednost.

Pročitajte: Olivera Balašević gradom prošetala OVAKO, svi je ogovaraju..."Imaš li ti ženo ogledalo?" (FOTO)

Instagram

 

- I dalje oblačim onaj sako u kom sam umesto Olimpijskim stadionom, defilovala Cvijićevom ulicom sa Njim, sa Decom, sa Unukama, zagledana u pravcu kojim je otišao sigurna da će se vratiti po tragu reči složenim u stihove ostavljenim iza sebe - napisala je Olivera u svojoj objavi i pokazala da je njena tuga nemerljiva te da se sa gubitkom voljene osobe i dalje teško nosi i miri.

Komentari (0)

Loading