Lepota

Ofarbala se u crno! Vesna Zmijanac šokirala porodicu i javnost novim imidžom, pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Izgled Vesne Zmijanac nije više isti

Ofarbala se u crno! Vesna Zmijanac šokirala porodicu i javnost novim imidžom, pogledajte kako joj stoji (FOTO)

ATA Images

Početak ove godine za Vesnu Zmijanac nije bio nimalo lak. Zbog visokog pritiska sa kojim se bori godinama unazad, primljena je u bolnicu, a nakon iscrpnog pregleda lekara ustanovljeno je da je ugradnja bajpasa najbolje rešenje. Zapravo doktori su estradnoj umetnici već neko vreme to savetovali, ali kako se osećala dobro smatrala je da bi još koju godinu odlazak pod nož mogla da odloži. Nažalost, vremena za odlaganje ovoga puta nije bilo te je usledila operacija i ugradnja stenta od čega se evo već drugi mesec ona oporavlja na Bukulji. Odlazak u vikendicu na planinu postao je tradicija pevačice, koja već dugo ne letuje i ne zimuje na elitnim destinacijama već isključivo na Bukulji, zahvaljujući kojoj puni baterije, a tvrdi i da se tamo najbolje odmori i skloni od svega, što joj je i ovoga puta bio cilj. Odmah po izlasku iz bolnice Zmijančeva se zaputila na svoje parče zemlje gde joj je jedno vreme, pre nego što je angažovala medicinsku pomoć, pravila društvo i Nikolija. Za to vreme, budući da zdravljem više ne želi da se igra, Vesna je donela određene značajne odluke, a u međuvremenu i izgled Vesne Zmijanac znatno se korigovao.

Pročitajte: Prizor sa Bukulje slomio svima srce: Evo u kakvom je stanju Vesna Zmijanac posle teške operacije (FOTO)

Paparaco lov printscreen

 

S obzirom na zahtevan operativni zahvat i dijetalnu hranu u bolnici znatno je smršala, a kako joj je po izlasku savetovan rigorozan režim ishrane sa tim je i nastavila, te bi se reklo da se prepolovila. Izgled Vesne Zmijanac po izlasku sa klinike, što su zabeležili paparaci šokirao je javnost, koja je istoga trena pevačkoj divni krenula da šalje reči podrške što poštom, što putem društvenih mreža. 

Pročitajte: Jedina porodična fotografija: Ovo je Nikolijin otac i najveća ljubav Vesne Zmijanac, fatalan je i moćan muškarac

Paparaco lov printscreen

 

Veliki broj fanova Vesna ima uprkos tome što već duže vreme ništa ne snima i nije zastupljena u medijima. Vole je svi od 7 do 77 i svi nestrpljivo iščekuju njen povratak na scenu i obećani koncert. Uprkos zdravstvenim preoblemima ostala je Vesna neko za koga se i dalje navija i uvek traži karta više za nastupe. Ne zaboravljaju se njeni hitovi snimani osamdesetih, devedesetih godina. Ne zaboravlja se ni njen manekenski stas i lepota kojom je retko koja njena koleginica mogla da se pohvali. Tome možda čak i najbolje svedoče fotografije iz tog vremena. Jedna od njih na kojoj Zmijančeva ima crnu zalizanu kosu i majicu dubokog dekoltea dospela je nedavno u medije i dala priliku javnosti da se još jednom priseti perioda kada je ona bila velika balkanska zvezda, možda čak i jedna od najvećih.

Pročitajte: Tužne slike sa Bukulje: Pogledajte kako Vesna Zmijanac izgleda posle operacije srca FOTO

 

 

Komentari (0)

Loading