Celebrity News

LOŠE VESTI stigle o Irini Vukotić: Fotografija iz ordinacije zabrinula sve, ovo je njeno saopštenje (FOTO)

Irina Vukotić zdravlje redovno kontroliše

LOŠE VESTI stigle o Irini Vukotić: Fotografija iz ordinacije zabrinula sve, ovo je njeno saopštenje (FOTO)

Zbog boljke koja je muči godinama Irina Vukotić zdravlje, zapravo potencijalne promene zdravstvenog stanja redovno prati. U međuvremenu, među doktorima voditeljka je stekla prijatelje koji joj kontrolama i lekarskim savetima i predlozima u vidu lekova i suplemenata pomažu da prebrodi krizu kada do nje dođe. 

Pročitajte: Irina Vukotić ponovo sa bivšim mužem! Ćerka Iskra čvrsto je odlučila da roditelje ponovo spoji i u tome je uspela(FOTO)

Instagram

 

Budući da od najranijeg doba ima problem sa imunitetom Irina Vukotić zdravlje bar dva puta godišnje kontroliše, radi osnovne pretrage, što bi negde trebalo da je deo osnovne higijene svakoga čoveka, jer bolje je sprečiti nego lečiti. Upravo slabiji imunitet bio je razlog njene skorašnje posete jedne zdravstvene klinike na kojoj radi njen dugoogdišnji prijatelj, odakle se ona oglasila. 

Pročitajte: Taman se jedne brige rešila, eto je druga! Irina Vukotić zabrinuta zbog ćerkinog ponašanja, preko ovoga nikako ne može da pređe (FOTO)

Instagram

 

Instagram objavom sa doktorom Čubrilom Irina se prijatelju pred očima javnosti zahvalila što na lečenju što na podršci koja itekako znači.

- Deset godina prijateljstva i saradnje. Ne postoji problem koji ne rešava. Srećom i kada nema problema daje vetar u leđa. Imunitet, moja stara boljka, sada će da bude na zavidnom nivou - poručila je Irina iz lekarske ordinacije.

Pročitajte: Velika tragedija u domu Irine Radović: Najvoljenija moja, otišla si preko noći…

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading