Celebrity News

DIVNO: Dve godine od rođenja ćerkice Nevena Božović i suprug Nikola obradovali porodicu NAJLEPŠIM VESTIMA: Svi plaču (FOTO)

Brak Nevene Božović uzoran je i skladan

DIVNO: Dve godine od rođenja ćerkice Nevena Božović i suprug Nikola obradovali porodicu NAJLEPŠIM VESTIMA: Svi plaču (FOTO)

U proleće 2019. godine sklopljen je brak Nevene Božović i pilota Nikole Ivanovića. Zaljubljeni par zavete je razmenio u Crnoj Gori okružen članovima porodice i prijateljma, koji su tada tek venčanim supružnicima poželeli da se što pre ostvare u ulozi roditelja.

Pročitajte: U domu Nevene Božović sve je spremno za najluđu noć, pogledajte kojim detaljima sve je pevačica dekorisala stan (FOTO)

Instagram

 

Ćerkica Anka stigla je na svet dve godine kasnije na leto, čime je brak Nevene Božović i Nikole Ivanovića učinila još lepšim, sadržajnijim i temeljnijim. Devojčica nestvarno-plavih očiju potpuno je preokupirala emotivne partnere koji nisu krili da žele još dece.

Pročitajte: Duks i pantalone Nevene Božović niko ne bi znao da ukombinuje: Da li je ovog puta preterala? (FOTO)

Instagram

 

 

Čitava porodica nadala se još jednom nasledniku ili naslednici, nažalost, tu sreću im pevačica i pilot, takođe vrlo muzički potkovan, još uvek nisu priredili. Danas, međutim, imaju poseban razlog za radost, a reč je o 4. godišnjici braka. 

Pročitajte: Otišao je moj anđeo... Smrtni slučaj u domu Nevene Božović, pevačica slomljena

Instagram

 

Pevačica se ovim podatkom pohvalila pratiocima na Instagramu od kojih je dobila pregršt čestitki i želja za dug i skladan bračni život.

Privatna Arhiva

Privatna Arhiva

 

 

 

Komentari (0)

Loading