Celebrity News

Posle razvoda stižu najlepše vesti od Jovane Pajić i Saleta Tropika! Sve potvrdili na Instagramu, čestitke ne prestaju da pristižu (FOTO)

Starija ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika proslavila je divan dan

Posle razvoda stižu najlepše vesti od Jovane Pajić i Saleta Tropika! Sve potvrdili na Instagramu, čestitke ne prestaju da pristižu (FOTO)

Petar Đorđević

Pevačica i bivša učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Jovana Pajić i frontmen "Tropiko benda", Aleksandar Cvetković, nakon decenije velike ljubavi odlučili su da na svoj brak stave tačku krajem 2021. godine, a ova vest iznenadila je mnoge budući da su važili za veoma skladan par. Kao kruna ljubavi na svet je došla starija ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika, Helena, a potom i mlađa Đina, a obe su, neosporno izrasle u prave lepotice.

Pročitajte: Vreme je da kažem ŠTA SE ZAISTA DESILO, šta mi je URAĐENO - Jovana Pajić više neće da ćuti, otkriva surovu istinu o RAZVODU od Saleta

Instagram

 

Odluku da se raziđu, nekadašnji supružnici doneli su prijateljski i u takvim odnosima su i ostali zarad sreće svojih mezimica, a koliko su oboje posvećeni mama i tata uverili smo se u više navrata putem "Instagrama", gde su i ovog puta podelili svoje emocije.

Naime, starija ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika proslavila je rođendan što je bio povod da preslatka Helena osvane na profilima svojih poznatih roditelja koji su joj i na ovaj način poželeli najlepše želje.

Pročitajte: To što se dešava između njih dve… Sale Tropiko konačno progovorio o odnosu Jovane Pajić i Marije Šerifović, svi su u šoku

Instagram printscreen

 

- Danas mi je divan dan, ćerki mi je rođendan! Srećan ti rođendan, posebna moja devojčice - emotivna je bila Jovana, dok se i Sale oglasio i objavio čestitku naslednici:

- Srećan rođendan ljubavi - napisao je muzičar.

Pročitajte: Neočekivana sreća u domu Jovane Pajić - Pevačica potvrdila da stiže pojačanje za Helenu i Đinu, Sale u neverici (FOTO)

Instagram printscreen

 

Čestitke brojnih prijatelja nisu prestajale da se nižu i svi su mišljenja da je Helena preslatka tinejdžerka, ali i devojčica za primer koja je nesumnjivo samo najbolje nasledila od svojih roditelja.

Pročitajte: Našu ljubav NEĆE POBEDITI - Marija Šerifović sve PRIZNALA nakon što je uslikana sa Jovanom Pajić u gradu večne ljubavi (FOTO)

Instagram

 

Inače, Jovana je jednom prilikom za medije otkrila kako su njene i Saletove ćerke podnele rastanak roditelja.

- Sve što izađe loše na videlo, izađe od aktera te priče i tu deca najviše trpe. Mi zbog dece moramo da budemo u dobrim odnosima, jer svaki roditelj mora da stavi interese dece na prvo mesto. Ne znam zašto je to ljudima čudno, mi smo se civilizovano razišli, naravno da ću sa svojom decom otići na koncert njihovog tate. Deca znaju sve, decu ne možeš da slažeš, misliš da možeš da ih slažeš, a oni zapravo znaju sve. Zadovoljne su i meni je to najvažnije. Mislila sam da će im trebati više vremena da to prevaziđu, ali brzo su. Kada su mama i tata srećni i deca su srećna - rekla je pevačica u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Komentari (0)

Loading