Celebrity News

DEČKO Ane Bekute više nije tajna: Pogledajte prvu fotografiju zgodnog, dugokosog Dalibora koji je osvojio pevačicu! Srce ne bira! (FOTO)

Bivši dečko Ane Bekute bio je on

DEČKO Ane Bekute više nije tajna: Pogledajte prvu fotografiju zgodnog, dugokosog Dalibora koji je osvojio pevačicu! Srce ne bira! (FOTO)

Pre nego što je uplovila u romansu sa Milutinom Mrkonjićem, Ana Bekuta je, kako se svojevremeno pisalo, bila na domak da na svojoj ruci ponese prsten nekog drugog. Bivši dečko Ane Bekute, za koga se pisalo da će pevačicu odvesti do oltara bio je biznismen Dalibor Minjin.

Veza je po svemu sudeći bila turbulentna, bivši dečko Ane Bekute planirao je zajednički život, a kada je posle godinu dana ljubavi došao kraj, pevačica je o svemu ovako govorila:

Pročitajte: Kakva raskošna venčanica - Ovo je jedina fotografija sa svadbe Ane Bekute i Predraga Vidovića, biće vam jasno što krije taj brak

 

 

- Moja strasna „romansa“, koja je godinu dana punila novinske strane, okončana je mojom voljom, i to bi trebalo da bude dovoljno svima koji su je pratili iz različitih pobuda. Pošto nemam običaj da „komentarišem komentare“, neću to učiniti ni ovoga puta. Bilo je divno dok je trajalo i ne odričem se ove uzbudljive i poučne epizode u svom životu - rekla je Ana, izbegavši da potvrdi vest o novom dečku.

- I Daliboru i onima koji su na tome insistirali blagovremeno sam rekla da ta veza ne može prerasti u zajednički život. Što se tiče uspomena, one će ostati lepe, a neke od njih svakako su i fotografije iz mog albuma, koje vam šaljem pošto još nisu izbledele... Daliboru, dabome, želim sve najbolje i ako je to bilo kome važno, „kriva“ sam ja - zaključila je Bekuta.

Komentari (0)

Loading