Celebrity News

Kakva raskošna venčanica: Ovo je jedina fotografija sa svadbe Ane Bekute i Predraga Vidovića, biće vam jasno što krije taj brak

Fotografija Ane Bekute sa venčanja odaje utisak srećne žene

Kakva raskošna venčanica: Ovo je jedina fotografija sa svadbe Ane Bekute i Predraga Vidovića, biće vam jasno što krije taj brak

Miša Obradović

Kada se spomene emotivni život pevačice Ane Bekute, prvo što svi pomisle jeste Milutin Mrković u čije srce je pevačica ušla iznenada i tamo se zadržala sve do njegove smrti. Ljubav između Mrke i Bekute bila je ona prava, a pevačica je ostala uz svog izabranika sve do njegovog poslednjeg daha. Bili su srodne duše i jedno drugom najveća podrška, a javnosti su bili poznati i kao jedan od najskladnijih parova. Njihova romansa, posebno na početku, intrigirala je javnost, o njoj se dosta pričalo i pisalo, pa su mnogi i zaboravili na prethodne partnere naše muzičke dive, međutim tu je jedna od retkih fotografija sa venčanja Ane Bekute da nas na to podseti.

Naime, bivši pevačicin muž, Predrag Vidović Preja sa kojim je ona ljubavnu priču otpočela početkom osamdesetih bio je takođe muzičar koji je delom zaslužan za njenu uspešnu karijeru. Poznato je da su se upoznali kada je on raspisao konkurs za pevačicu na koji se prijavila tada anonimna devojka, Nada Polić, a zbog naziva Prejinog benda "Anabe" nastalo je njeno umetničko ime - Ana Bekuta.

Pročitajte: Godinu i po dana od Mrkine smrti Ana Bekuta uživa u zagrljaju drugog muškarca - Mnogo je zgodan i mlađi tri decenije od nje (FOTO)

 

Muzički su sjajno sarađivali, a pored toga uplovili u romansu i deset godina živeli u zajednici, a jedina fotografija sa venčanja Ane Bekute i Predraga Vidovića Preje dospela je u javnost i otkrila nam kako je ona izgledala tada.

Pročitajte: NEMA OPROŠTAJA - Ovo su SMS poruke zbog kojih su se zamrzele i zauvek zaćutale Ana Bekuta i Zorica Brunclik

Privatna Arhiva

 

Malo je reći da je mlada tada blistala sa širokim, iskrenim osmehom po kojem je i sada prepoznatljiva, a raskošna venčanica koju je na ovaj poseban dan nosila, govori nam da je oduvek imala istančan smisao za modu, te ne čudi činjenica da važi za jednu od najstilizovanijih i najbolje odevenih dama na domaćoj javnoj sceni. 

Iako fotografija odaje utisak srećne i zaljubljene žene, Ana je odlučila da za sobom ostavi ljubavnu priču sa Prejom, a nedugo zatim upoznala je klavijaturistu Slobodana Šmakića i preselila se u Beograd iz Šapca. I ova veza je trajala dugo, sve do 2000. godine, da bi svoju najveću ljubav pronašla pored uspešnog političara Mrke koji je nažalost u novembru 2021. godine preminuo i u suzama ostavio pevačicu u čijem srcu njihova ljubav ne prestaje da živi.

Komentari (0)

Loading