Celebrity News

Pogledajte poslednju fotografiju Saše Vidića: Mršav i ispijen, vidi se da nije bio dobro (FOTO)

Poslednja fotografija Saše Vidića našla se na njegovom Instagram profilu

Pogledajte poslednju fotografiju Saše Vidića: Mršav i ispijen, vidi se da nije bio dobro (FOTO)

ATA Images

Hiljadu reči poslednja fotografija Saše Vidića govori, ali tu se više ništa ne može uraditi. Kasno je za bilo kakav alarm, savete... više ga nema. Napustio nas je jedan od najtalentovanijih domaćih dizajnera, tiho i nečujno kako je poslednje dve, tri godine i živeo.

Pročitajte: Verica mora da prihvati Marijinu devojku: Saša Vidić otkrio šta se dešava u odnosima poznate majke i ćerke

Foto: Petar Đorđević

 

Ulaskom u šestu deceniju Saša se dosta promenio, u velikoj meri korigovao je stavove, povukao se iz javnosti, tek povremeno na poziv prijatelja gostovao bi u emisiji ili pak bio deo stručnog modnog žirija, a verovao je da će jednoga dana živeti na obali mora. Zapravo, odlazak u Italiju bio mu je dugogodišnji san i uporno i iscrpno je radio da to i ostvari. Nažalost, koliko god da je tvrdio da mu je Beograd dosadio do samog kraja nije bio u stanju da ga napusti, ni njega ni svoje prijatelje koje je godinama sticao.

Pročitajte: Saša Vidić otkrio da su se Jelena i Duško RAZVELI UZ ŠAMARE, ona se oglasila na Instagramu (FOTO)

Boško Karanović

 

U jednom momentu Saša je kupio ipsa, koji mu je postao najverniji saputnik na svim putovanjima. Nakon što je udomio ljubimca, ekipa magazina Story razgovarala je sa dizajnerom gde se stekao utisak da je konačno pronašao mir, da je depresiju, koja ga je mučila, ostavio iza sebe, te da je daleko od kamera i bliceva paparaca srećan. Tih dana kreator nije skidao osmeh sa lica, uživao je u dogodovštinama sa svojim psom, takođe je pripremao novu kolekciju, i sve je ukazivalo na to da nema radosnije osobe od njega. 

Pročitajte: OBRT! Saša Vidić otkriva sve DETALJE razgovora sa Sekom Aleksić nakon što ju je javno izvređao

Instagram

 

Poslednja fotografija Saše Vidića osvanula na njegovom Instagram profilu svega par meseci kasnije, međutim, posvedočila je potpuno obrnutoj situaciji. Na njoj dizajner nosi naočare skrivajući da li je bolestan, umoran, tužan ili ljut, a ono što ga je odalo je neobrijana brada, koja je ranijih godina uvek bila uredna, sređena i u skladu sa stajlingom i situacijom.

Pogledajte poslednji intervju Saše Vidića za Story

Komentari (0)

Loading