Celebrity News

Topalkov dom na reci je san svake porodice i njegovo i Vesnino ljubavno gnezdo: Jedan detalj otkriva istinu o ovoj porodici (FOTO)

Dom Milana Topalovića Topalka poseban je u svakom smislu

Topalkov dom na reci je san svake porodice i njegovo i Vesnino ljubavno gnezdo: Jedan detalj otkriva istinu o ovoj porodici (FOTO)

Ata Images

Čim prvo sunce grane dom Milana Topalovića Topalka postaje brod na reci, koji je nakon tri decenije rada muzičar napokon uspeo sebi da priušti. Pevač u letnjim danima gotovo da kući ni ne dolazi, brod je opremio vrlo luksuzno, sve neophodno ima, a često u dugoj letnjoj plovidbi vole da mu se pridruže supruga Vesna i ćerka Helena po kojoj je svoju novu kućicu na vodi on nazvao.

Pročitajte: Vest o trudnoći Helene Topalović izazvala burnu reakciju: PRESTANITE DA ME MALTRETIRATE!

Ata Images

 

Brodić ima prednju i zadnju palubu. Prednja je natkrivena, tu je smešteno kormilo, dok je zadnja namenjena za izležavanje, sunčanje a tu su i merdevine kojima je moguće spustiti se u vodu i zaplivati. 

Pročitajte: Kakav crni milioner… Bivša supruga muža Helene Topalović iznosi šokantne informacije i dodaje: Ne odnose se dobro prema mom detetu

Ata Images

 

Unutrašnji deo broda krasi krevet za spavanje, vrlo prostran i dovoljan za dvoje, ugaona garnitura od drveta sa belim jastučićima, potpuno opremljena kuhinja i manje kupatilo. U takozvanom dnevnom boravku smešten je i televizor, kao i muzički stub, a tu je i stakleni frižider u kojem on hladi piće za goste.

Pročitajte: Oduševiće vas! Predlog za savršenu prazničnu trpezu po preporuci Helene Topalović (FOTO)

Ata Images

 

Dom Milana Topalovića Topalka na reci izuzetno je lep i komforan te ne čudi što muzičar sunčanje dane, provodi baš tu. Istina održavanje i garažiranje dosta ga koštaju ali za sada je on mišljenja da se to isplati, jer ništa ne može da mu zameni mir i zadovoljstvo koje oseća kada isplovi.

Pročitajte: Posle samo 3 meseca braka stižu prelepe vesti: Helena Topalović se pohvalila svima, čestitke pristižu sa svih strana

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading