Celebrity News

Marija Bergam objavila prvu fotografiju ćerke! Malena Olga je ista mama i već je počela da se modira(FOTO)

Ćerka Marije Bergam preslatka je

Marija Bergam objavila prvu fotografiju ćerke! Malena Olga je ista mama i već je počela da se modira(FOTO)

Kako ćerka Marije Bergam i njenog novog izabranika izgleda svi su se dugo pitali. Znatiželju fanova i medija talentovana umetnica, a bivša supruga Raše Bukvića, par meseci posle porođaja podmirila je objavom fotografije svoje mezimice na Instagramu, tek toliko da joj se vidi nožica, dok je lik ostao skriven. Smatrala je umetnica da još uvek nije vreme da svoju princezu u potpunosti predstavi javnosti, ipak nedavno se predomislila.

Pročitajte: Marija Bergam RODILA DETE U TAJNOSTI: Srce Raše Bukvića ostaće zauvek SLOMLJENO (FOTO)

Ivan Aranđelović, Jelena Jovanov

 

Ćerka Marije Begram, malena Olga osvanula je na profilu dramske umetnice i sve raznežila. Devojčica je ista mama, nestvarno je slatka, a mnogi komentarišu da je pored lika njen stajlig ono što je zapravo privuklo najviše pažnje Instagramera.

Pročitajte: Prvi put nakon razvoda Marija Bergam u javnosti pojavila se sa drugim muškarcem! Reč je o oženjenom čoveku (FOTO)

Boško Karanović

 

Ponosna mama potrudila se da svoju mezimicu lepo uredi, što su mnogi pozdravili komplimentima. Naime, mama i ćerka krenule su u šetnju što je podrazumevalo nešto ležerniji stajling, recimo trenerku, stoga je malena Olga ponela upravo to. 

Pročitajte: Tek kada je ostala trudna sa ćerkom Olgom, Marija Bergam saznala za dijagnozu, u Srbiji skoro nepoznatu

Instagram

 

Roze, brendirana trenerka i bež kapica sa crvenim srcima potpuno su oborili s nogu glumičine fanove, a evidentna bliskost majke i ćerke pomenuti prizor učinila je još lepšim.

 

Komentari (0)

Loading