Celebrity News

Od svih koje je probala, ova joj najlepše stoji! Trudna Anastasija odarala venčanicu, Ceca kad je videla zaplakala od sreće (FOTO)

Venčanica Anastasije Ražnatović biće drugačija od svega što se do sada moglo videti

Od svih koje je probala, ova joj najlepše stoji! Trudna Anastasija odarala venčanicu, Ceca kad je videla zaplakala od sreće (FOTO)

Otkako se doznalo da je Anastasija Ražnatović u blagoslovenom stanju, portalima kruže priče da su Cecina mezimica i zet uveliko zakazali venčanje. Prema pomenutim nagađanjima svadbeno veselje održaće se u Sevilji a lepa Tasa već je odabrala stajling u kom će svom izabraniku, fudbaleru Nemanji Gudelju izgovoriti sudbonosno da. Venčanica Anastasije Ražnatović, navodno, je nešto potpuno drugačije što se na našim prostorima moglo videti.

Pročitajte: TRUDNA Anastasija Ražnatović: Stigle najlepše vesti iz Sevilje, evo kog je pola beba (FOTO)

Instagram

 

Naslednica Cece Ražnatović nedavno je postala zaštitno lce jednog brenda venčanica, te se za potrebe kampanje ona fotografisala u preko 10 različitih haljina, što je bila izvanredna prilika da isproba gotovo sve modele i za sebe, svoju stas i figuru odabere najbolju varijantu.

Pročitajte: BOMBA iz Španije: TAJNO VENČANJE Anastasije i Gudelja, Ceca se izlanula

Magazin Venčanje

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Istini za volju to što je Tasa u četvrtom mesecu trudnoće dosta je promenilo stvari, te se spekuliše da se venčanica Anastasije Ražnatović specijalno za nju šije. Pevačica i fudbaler navodno planiraju da organizuju intimno venčanje samo za najužu rodbinu i prijatelje u julu ove godine u Španiji, a onda će uslediti gala svadba i crkveno venčanje naredne godine.

Komentari (0)

Loading