Celebrity News

TRUDNA Anastasija Ražnatović: Stigle najlepše vesti iz Sevilje, evo kog je pola beba (FOTO)

Trudna Anastasija Ražnatović pišu svi portali

TRUDNA Anastasija Ražnatović: Stigle najlepše vesti iz Sevilje, evo kog je pola beba (FOTO)

Vest da je trudna Anastasija Ražnatović već neko vreme domaća javnost je priželjkivala, a evo sada konačno može da se raduje zbog sreće mlade pevačice i njenog izabranika fudbalera Nemanje Gudelja. Par koji će se, po saznanju Telegrafa.rs, u septembru ostvariti u ulozi roditelja, vezu je otpočeo pre nešto više od godinu dana, ali kako su osećanja među njima bila intenzivna u neko doba pala je odluka i o zajedničkom životu. 

Pročitajte: Haljina sa perjem, ogromna torta, luksuz na sve strane: Zavirite na 18. rođendan Helene Ocokoljić, Lidija i Ceca se baš opustile (FOTO)

Magazin Venčanje

 

Uprkos tome što u Srbiji gradi karijeru, poslednjih šest meseci Anastasija se gotovo preselila u Sevilju kod dečka i njegove porodice. U Beograd je dolazila tek zbog nove pesme, njene promocije ili pak gostovanja u emisijama, a već neko vreme se moglo čuti kako odande ne može da se vrati i prisustvuje porodičnim slavljima jer čeka papire.

Pročitajte: E sad smo kvit! Anastasija se oglasila brutalnom porukom i otkrila šta se stvarno dešava u Sevilji (FOTO)

Instagram

 

Svi su se pitali o kakvim papirima je reč, a evo sada se doznalo da je trudna Anastasija Ražnatović te da je to zapravo sve vreme bio razlog njenog odsustva.Cecina naslednica navodno je u četvrtom mesecu trudnoće i čeka devojčicu.

Pročitajte: Velika fešta u Sevilji: Anastasija ispoštovala špansku tradiciju, Gudelj do zore lumpovao pod šatorom FOTO

Instagram

 

Ona i Gudelj uveliko su otpočeli sa pripremama za ćerkin dolazak, a po svemu sudeći odluku oko njenog imena doneće tek oko porođaja jer su vrlo neodlučni. 

 

Komentari (0)

Loading