Celebrity News

Suze i drama: Bogdana Ražnatović pustila kamere na svoj porođaj, ovi prizori će vas potresti (FOTO)

Porođaj Bogdane Ražnatović dogodio se pre nedelju dana

Suze i drama: Bogdana Ražnatović pustila kamere na svoj porođaj, ovi prizori će vas potresti (FOTO)

Porodica Ražnatović, kako je svima poznato, pre samo nedelju dana postala je bogatija za još jednog člana. Naime, 17. aprila, na drugi dan Uskrsa, Cecina snajka podarila je njenom sinu Veljku drugog sina koji je poneo staro srpsko ime Krstan. Porođaj Bogdane Ražnatović protekao je u najboljem mogućem redu, mališan je na svet došao carskim rezom u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a po izlasku iz porodilišta, ponosna mama sve je zasenila svojom figurom i predivnom energijom kojom je plenila. 

Budući da je porođaj Bogdane Ražnatović već danima glavna tema u medijima, mnogi su znatiželjni da saznaju kako je sve izgledalo, a upravo to, kao i najnovija dešavanja u porodici Ražnatović imaćete prilike da vidite u novoj, 31. epizodi, dokumentarno-igranog show programa "Ceca show" koji se emituje ovog petka od 21:45 časa na Mts kanalu 115 Blic Tv-a.

Pročitajte: Porodila se Bogdana Ražnatović! Veljko dobio drugog sina, a SLOMIĆE VAM SRCE značenje današnjeg datuma za porodicu (FOTO)

Printscreen Blic Tv

 

Od trenutka kada je Bogdana otišla u privatno porodilište, kamere su sve vreme pratile članove najpoznatije porodice na Balkanu, te će gledaoci imati prilike da vide šta se sve dešavalo u bolnici, kako je protekao porođaj, ali i kako je izgledalo slavlje u velelepnoj vili u ulici Ljutice Bogdana broj 3 koje je trajalo do kasno u noć.

Pročitajte: Ražnatovići celu noć slavili rođenje malog Krstana, došlo pola estrade - Pogledajte ko se IPAK nije pojavio (FOTO)

Printscreen Blic Tv

 

U pomenutom serijalu kamera Blic televizije imala je prilike da ekskluzivno zaviri u salu gde se odvijao porođaj  Bogdane Ražnatović i zabeleži veoma interesantne kadrove.

Pročitajte: Druga žena - Veljko izveo ženu iz porodilišta, pogledajte kako Bogdana izgleda posle drugog porođaja (FOTO)

Printscreen Blic Tv

 

- Skoro 4200 g, 54 dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se - ne skrivajući najlepše emocije rekla je Ceca nakon što je dobila unuka.

Komentari (0)

Loading