Celebrity News

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović donela neočekivanu odluku! Spakovala kofere i napustila muža: Uzburkani odnosi i sa majkom (FOTO)

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović često je tema u medijima

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović donela neočekivanu odluku! Spakovala kofere i napustila muža: Uzburkani odnosi i sa majkom (FOTO)

Mirjana Bobić Mojsilović veoma je uspešna u svemu što radi, kao novinarka i voditeljka svojim šarmom osvojila je brojnu publiku, a i te kako je vešta i sa rečima koje pretače u svoje romane. Ima mnogo čime ova dama da se ponosi, ipak njen najveći životni ponos jeste Mila, ćerka Mirjane Bobić Mojsilović. Iako nije krenula majčinim stopama, Mila Mojsilović ipak se opredelila za, u neku ruku, umetničku profesiju. Diplomirala je na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu gde više od šest godina radi kao asistent. 

Pročitajte: Sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović neće više da ćuti - Verujete li da su ovo jedna drugoj uradile na porodičnoj proslavi (FOTO)

Instagram

 

Ona likom i te kako podseća na majku, a kako vidimo na njenom Instagram profilu veliki je ljubitelj putovanja, te je po svemu sudeći, ćerka Mirjane Bobić Mojsilovići i osećaj za avanturu povukla na književnicu. Budući da obožava društvo i kada je okružena ljudima, Mila, koja je nedavno napunila 32 godine, poželela je da rođendan u takvom okruženju i proslavi te je spakovala kofere i otputovala na egzotičnu destinaciju. Uspela je ova mlada dama da spoji lepo i korisno i poslovni put iskoristi za druženje u predivnom ambijentu sa svojom ekipom, međutim ono što je svima zapalo za oko jeste da na istom nije bio njen suprug kojem je sudbonosno da rekla prošlog juna.

Pročitajte: Zet Mirjane Bobić Mojsilović javno otkrio šta misli o poznatoj tašti čim je prošao medeni mesec - Ništa nije kako izgleda (FOTO)

Instagram

 

Ivan, pretpostavljamo nije bio u mogućnosti da krene u ovu avanturu sa Milom, što su supružnici zasigurno nadoknadili po njenom dolasku kući, međutim naširoko se priča i o odnosu ćerke i majke koja je povodom rođendana svoje jedinice bila veoma škrta na rečima, na šta od nje nismo navikli. 

Pročitajte: Predaje na fakultetu, a obukla se OVAKO! Evo zašto svi ogovaraju ćerku Mirjane Bobić Mojsilović (FOTO)

Instagram

 

Mira je naime jednostavnom porukom: "Srećan rođendan" uputila čestitke Mili, pa su mnogi pomislili da je došlo do neke svađe, te da njih dve nisu u sjajnim odnosima, međutim ako je i bilo nesuglasica one su ubrzo rešene.

Pročitajte: Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović se opustila i pokazala previše - Pogledajte kako izgleda pijanka u njenom domu (FOTO)

Instagram

 

Kako je književnica objavila novi roman "Sazvežđe svitaca", pre tri dana održana je i promocija u prepunoj knjižari izdavačke kuće Laguna, gde se potom napravio dugačak red čitalaca željnih njenog potpisa, a najveću podršku pružala joj je upravo Mila, čime se Mira i pohvalila na Instagramu rečima: Moja Mila, najveći uspeh mog života" i svima stavila do znanja koliko su zapravo bliske.

Komentari (0)

Loading