Lepota

Preterala: Najnovija estetska intervencija Nede Ukraden šokirala fanove, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Estetske intervencije Nede Ukraden meta su ogovaranja

Preterala: Najnovija estetska intervencija Nede Ukraden šokirala fanove, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Nije tajna da je Neda Ukraden jedna od prvih dama sa estrade koje su počele sa estetskim novotarijama. U to ime pevačica rodom iz Imotskog je čak otvorila i beauty salon, gde se podrobnije upoznala sa botoksima, hijaluronima, nitima i ostalim tajnama lepog izgleda moderne, savremene žene. Budući da je sa svim pomenutim merama lepote krenula u dogledno vreme, kada ih čak i doktori preporučuju,estetske intervencije Nede Ukraden do skoro su bile vrlo umerene, gotovo neprimetne.

Pročitajte: Izgledao je kao da joj je otac: Pogledajte jedine porodične fotografije Nede Ukraden sa bivšim mužem, razlika u godinama je frapantna

Instagram

 

Na konto negovanog i gotovo mladolikog izgleda, koji se nije mnogo promenio tokom godina Neda je konstantno dobijala pohvale. Hvalili su svi, i fanovi i novinari, njenu umerenost, upoređivali je sa drugim daleko mlađim koleginicama, a ono što je svima zapalo za oko je njen odnos prema zdravim navikama koje takođe doprinose lepoti. 

Pročitajte: Kao i uvek tema je NOVAC: Evo šta se desilo u odnosu Nede Ukraden sa zetom, dušmani likuju

Petar Đorđević

 

Budući da je ove godine Neda napunila 72 godine nije za čuđenje bilo to što je poželela da u estetkom smislu krene gorak dalje, ipak čini se da se to njenim fanovima nikako nije dopalo. Naime, pevačica je objavila na Instagramu selfi, gde su do izražaja vrlo jasno došle promene koje je napravila na licu.

Pročitajte: Tajna zeta Nede Ukraden više ne može da se sakrije: Ćerka iz prvog braka konačno u javnosti, od oca traži samo jedno

Instagram

 

 

Estetske intervencije Nede Ukraden po prvi put naišle su na negodovanje, a mnogi su kritiku pevačici uputili putem mreža.

 

Komentari (0)

Loading