Celebrity News

Sin Viki Miljković napustio porodični dom: Pevačica neutešna, za sve krivi DEVOJKU (FOTO)

Sin Viki Miljković napustio Srbiju

Sin Viki Miljković napustio porodični dom: Pevačica neutešna, za sve krivi DEVOJKU (FOTO)

U žižu medijskog interesovanja sin Viki Miljković dospeo je zbog napada u blizini svog doma u Beogradu na vodi. Mezimca pevačice, koji se do toga trena nije medijski eksponirao, napali su migranti i tražili mu novac. Andrej Tašković o ovom događaju odmah je obavestio raditelje, Viki i Taške policiju, a putem društvenih mreža i čitavu javnost.

Pročitajte: Snimak Andreja Taškovića sa devojkom ugledao svetlost dana: Pogledajte šta rade i to u javnosti, Viki i Taške mu više ne mogu ništa! (FOTO)

Instagram

 

Malo je reći da se sin Viki Miljković zbog situacije u kojoj se našao potresao, estradna umetnica i njen suprug takođe su bili vidno zabrinuti, na svu sreću budući da fizičkih povreda on nije imao, uspeo je da prevaziđe strah i nađe način da nastavi dalje. U tome mu je najviše pomogla izabranica, preslatka devojčica sa kojom on kada nije u školi i ne trenira tenis provodi najveći deo svog vremena.

Pročitajte: Skinula se Viki Miljković: Pevačica pokazala kako joj izgleda telo na pragu pedesete, sad je svi komentarišu (FOTO)

Instagram

 

Zaljubljeni par nerazdvojan je, a nije tajna da se buduća snaja Viki Miljković već odomaćila u domu svog momka. Pevačica i harmonikaš imali su čast da je upoznaju a budući da je reč o divnom detetu nemaju ništa protiv što njihov sin sa njom izlazi i putuje.

Pročitajte: Najsmelija promena Viki Miljković: Svi je znamo kao brinetu, plava kosa podelila javnost FOTO

Instagram

 

Mladi par nedavno se zaputio na još jednu odabranu destinaciju i time se pohvalio na Instagramu. Da idu van granica naše zemlje svedoči fotografija na kojoj zagrljeni poziraju dok sin Viki Miljković u ruci drži karte. Iza njih je tabla sa satnicama polaska, a uprkos tome što se jasno vidi koje su sve destinacije u ponudi nije se još doznalo gde to planiraju da provedu naredno vreme. Ipak, veruje se da ni to neće zauvek ostati tajna.

Pročitajte: Poznati slave Svetog Nikolu: U domu Ražnatovića veselo, Aleksandar Mitrović sa decom lomi kolač, predsednik kod roditelja FOTO

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading