Lifestyle

Viki Miljković uslikana po povratku od estetskog hirurga! Evo kako sad izgleda, ni Taške nije mogao da je prepozna (FOTO)

Estetske korekcije Viki Miljković značajno podmladile izgled estradne umetnice

Viki Miljković uslikana po povratku od estetskog hirurga! Evo kako sad izgleda, ni Taške nije mogao da je prepozna (FOTO)

Kakve je sve estetske korekcije Viki Miljković tokom godina radila niko ne može sa sigurnošću da tvrdi, jedno je međutim istina, ona redovno posećuje beauty centre i klinike, gde radi razne tretmane za negu sa ciljem da što duže svoj izgled održi mladolikim. Ako je suditi po komentarima njenih fanova i kolega u muzičkom takmičenju Zvezde Granda estradnoj umetnici i kumi Cece Ražnatović vrlo polazi za rukom da svoju kožu učini hidriranom, nežnom, čistom, što je dovoljno za početak.

Pročitajte: Skinula se Viki Miljković: Pevačica pokazala kako joj izgleda telo na pragu pedesete, sad je svi komentarišu (FOTO)

Instagram

 

Estetske korekcije Viki Miljković nesumljivo imaju efekta, ipak nije tajna da je s godinama potrebno sve češće ih konzumirati, što je pevačica rodom iz Ništa na vreme shvatila. Stalno se konsultuje sa stručnjacima za estetiku, najpre estetskim hirurzima po čijim savetima kasnije pristupa svojoj nezi.

Pročitajte: Sin Viki Miljković ŠOKIRAO majku i oca: Ovo je njegova izabranica i imaju PREDIVNE VESTI, pogledajte kako snaja blista (FOTO)

Petar Đorđević

 
 

Sa jednim od doktora estetske medicine ona se sastala i nedavno, a rezultate intervencije kojoj je pristupljeno podelila je sa pratiocima na Instagramu. Svi su komentarisali da, ukoliko naravno nisu u pitanju Instagram filteri, pevačica izgleda bar 20 godine mlađe, bez bora i pora što joj je zasigurno i bio cilj.

Pročitajte: Najsmelija promena Viki Miljković: Svi je znamo kao brinetu, plava kosa podelila javnost FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading