Celebrity News

Da li je moguće?! Karađorđevići stigli na krunisanje svog rođaka Čarlsa, glumica Kalina Kovačević ih žestoko isprozivala (FOTO)

Princ Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević prisustvuju ceremoniji krunicanja princa Čarlsa

Da li je moguće?! Karađorđevići stigli na krunisanje svog rođaka Čarlsa, glumica Kalina Kovačević ih žestoko isprozivala (FOTO)

getty

Povodom krunisanja kralja Čarlsa princ Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević otputovali su pre par dana u Veliku Britaniju. Prestolonaslednik i njegova supruga u vrlo su bliskim odnosima sa britanskom kraljevskom porodicom, a sve zbog toga što je kraljica Elizabeta II Aleksandrova krštena kuma. Prema njima gaje veliko poštovanje, a simpatije su obostrane.

Pročitajte: Katarina mu nije jedina žena: Pogledajte fotografije sa prvog venčanja Aleksandra Karađorđevića, mlada će vas ostaviti bez teksta

getty

 

Princ Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević među počasnim su zvanicama svih važnih događaja bitanskih kraljevića, te su tako bili pozvani na svadbu princa Vilijama i Kejt Midlton, prisustvovali su venčanju Princa Harija i Megan Markl, takođe sahrani kraljice Elizabete II, a evo sada su se našli među onima koji uživo mogu da posvedoče ustoličenju prestolonaslenika Velike Britanije, koji je tu titulu nosio najduže od svih svojih prethodnika.

Pročitajte: Otac i sin ne mogu očima da se gledaju: Incident na slavi Karađorđevića (FOTO)

getty

 

Prestolonaslednik i njegova izabranica pojavili su se i na sinoćnom prijemu u Bakingemskoj palati, a navodno će prisustvovati i koncertu u dvorcu Vindzor pred oko 20 hiljada ljudi. Ove informacije osvanule su na društvenim mrežama što je naišlo na različite reakcije u Srbiji.

Pročitajte: OTKRIVAMO: Zašto princ Filip nije u dobrim odnosima sa ocem Aleksandrom Karađorđevićem i kako je protekao njihov prvi susret posle sukoba

getty

 

 

Njih je najstrože skritikovala poznata glumica Kalina Kovačević koja je na Instagram stranici našeg magazina poručila.

-  A za njih nema veze ovo što se dogodilo u Srbiji? Važnije im je da budu na krunisanju.

Pročitajte: Filip i Danica Karađorđević zabranjeni na Belom dvoru: Sve bi bilo drugačije da otac ima više sluha za svoje sinove

getty

 

Princeza Katarina ovoga puta birala je elegantnu haljinu srebrne boje, a u prefinjenosti je pratio i suprug. 

Komentari (0)

Loading