Celebrity News

Melina je rekla KRAJ: Bračna sreća VIŠE NE POSTOJI! Ljudi, budite realni, to što joj je Haris uradio NIKO NE BI TRPEO!

Odnos Meline i Harisa Džinovića - isplivali svi detalji

Melina je rekla KRAJ: Bračna sreća VIŠE NE POSTOJI! Ljudi, budite realni, to što joj je Haris uradio NIKO NE BI TRPEO!

Odnos Meline i Harisa Džinovića oduvek se zasnivao na ljubavi i poštovanju, a Melina nikada nije krila da je, s obzirom da je u brak ušla jako mlada u Harisu uvek videla svojevrstan autoritet, koji je pevač i danas zadržao u porodici.

Pa ipak, kako piše "Svet" odnos Meline i Harisa Džinovića ponekad je mučan za dizajnerku, jer se njen suprug meša u gotovo sve segmente života u porodičnoj kući, a njegovi zahtevi idu čak dotle da se pita i kakvu će frizuru Melina nositi. Naime, Haris insistrira da Melina uvek ima istu boju i dužinu kose, kao kada su se upoznali, a toga se njegova supruga strogo pridržava.

Pročitajte: Harise, ja ne mogu više - Kako je Đina Džinović UNIŠTILA harmoniju u braku Meline i Harisa

Privatna Arhiva

 

Ujedno, kada je Đinino odrastanje u pitanju, Haris je bio veoma strog, pa je Melini branio da ćerki kupuje šminku, kako bi što duže ostala dete. Što se tiče ćerkinog prisustva na mrežama, Haris se tome izričito protivio, a kao i uvek njegov oštri stav na neki način podržala je i Melina rekavši:

- Jako se teško borimo i slažemo sa tim, navikavamo se, sada smo i mi u tom teškom periodu - rekla je Melina koja se nalazi na raskršću između strogih stavova svog supruga i želja ćerke, sa kojom teži da ima blizak prijateljski odnos.

Pročitajte: Imam DOKAZ da me je PREVARIO - Potres u domu Meline i Harisa, pevač morao sve da prizna

Miloš Nadaždin

 

 

Komentari (0)

Loading