Celebrity News

Šta operacije uradiše od ovakve lepotice: Pogledajte kako danas izgleda nekada fatalna Rubi, potpuno je izobličila svoje lice (FOTO)

Izgled Barbare Mori iz serije Rubi pod uticajem godina izmenjen je

Šta operacije uradiše od ovakve lepotice: Pogledajte kako danas izgleda nekada fatalna Rubi, potpuno je izobličila svoje lice (FOTO)

Ulogu fatalne i zlobne zavodnice Barbara Mori je maestralo odigrala u seriji Rubi. Mnogi su je u toj ulozi obožavali, pojedini mrzeli, a mada osim lepote sa svojom junakinjom ona nema ama baš nikakve sličnosti, meksička lepotica nije se potrudila da javnosti pojasni ko je zapravo ona. O njenoj intimi moglo se tek poslednjih par godina nešto više doznati i to putem njenog Instagram profila gde objavljuje fotografije sa svojom porodicom, fashion editorijale, koje i dalje obožava i kampanje za brendove čije je zaštitno lice. Upravo to je mesto gde se jasno može videti koliko se izgled Barbare Mori iz serije Rubi tokom godina promenio, tačnije da li je uopšte doživeo transformaciju.

Pročitajte: Sećate li se fatalne Rubi? Danas je baka i to vrlo privlačna (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oni koji meksičku lepoticu prate u stopu reći će da ona i dalje izgleda vrlo zanosno i mami poglede uprkos činjenici da se nedavno ostvarila i kao baka. Izgled Barbare Mori potkovan je mekim crtama lica, zbog čega joj niko ne bi dao godine koje ima. Pored toga što je mladolika, ona izuzetno mnogo na sebi radi zdravo se hrani, trenira a potreban mir ona pronalazi u svojoj porodici, prvenstveno kraj izabranika Fernanda Rozara i naslednika. 

Pročitajte: Sećate li se zavodnice zbog koje su mnogima klecala kolena? Evo kako danas izgleda fatalna Rubi (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

 

Istini za volju, život popularnu Meksikanku nimalo nije mazio, što joj je, mnogi će potvrditi, još jedna sličnost za Rubi. Glumica je, naime, prošla kroz tešku borbu sa zdravstvenim problemima, sa nepunih 30 godina suočila sa karcinomom dojke, ali je na svu sreću uspela da pobedi opaku bolest iako borba nije bila nimalo laka.

- Jako je teško izgovoriti: 'Da, imala sam rak'. Bog me je, iz nekog razloga, stavio na test i ja sam ga uspešno položila. Izborila sam se s bolešću, pobedila sam rak i idem dalje - izjavila je sa osmehom  jednom prilikom za medije.

Pročitajte: Pamtite ga kao frajera zbog kog je Rubi ostavila Alehandra - Evo kako danas izgleda latino zavodnik, Sebastijan Rulji (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

 

Uprkos velikoj borbi, operacijama, hemoterapijama izgled Barbare Mori i dalje je ostao fantastičan. Ipak, fer je priznati da je više nego očigledno da se podvrgla brojnim estetskim zahvatima, što se najbolje vidi na fotografijama bez Fotošopa, poput ove koja je nastala na press konferenciji povodom filma "Todo lo invisible".

profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading